טופו של גנרל גאו מצופה במצ " ו
טופו של גנרל גאו עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 2594 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 246 גר' של שומן. אם יש לך רוטב הויסין, שום, קורנפלור, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד ארוחת מצות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טורט שוקולד-אגוז הונגרי כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. מתכונים דומים: טופו כללי, טופו כללי, ו טופו כללי.
הוראות
חותכים את הטופו לתוך מלבנים על 1-על ידי 3 אינץ 'ו 1/2 אינץ' רחב. להקים תחנה עם ארוחת מצות בקערה אחת ואת הביצים בקערה אחרת. עבודה חתיכה אחת בכל פעם, מעיל טופו בביצה, המאפשר עודף לטפטף בחזרה לתוך הקערה.
מעבירים לארוחת המצות וזורקים למעיל.
להעביר טופו מצופה צלחת גדולה ולהניח בצד.
מערבבים מלאי, רוטב סויה, חומץ, הויסין, רסק צ ' ילי, שמן שומשום, סוכר, קורנפלור בקערה קטנה ומערבבים עם מזלג עד הומוגנית. תניח בצד.
מחממים שמן לווק גדול או תנור הולנדי ל 191°.
מוסיפים טופו ומבשלים, מתעצבנים כל הזמן עם עכביש רשת תיל או כפית מחוררת עד חום זהוב עמוק פריך, 5 עד 8 דקות.
הסר עם כפית מחוררת לצלחת מרופדת במגבות נייר.
יוצקים שמן משומש דרך מסננת רשת עדינה לסיר בינוני. החזר שתי כפות לווק וזרוק את השאר (או שמור לשימוש אחר).
חום ווק על חום גבוה עד רק עישון.
מוסיפים שום וג ' ינג ' ר ומערבבים ומטגנים עד ריחני, על 15 שניות. מיד להוסיף צ ' ילי שלם וטופו לזרוק לשלב.
מוסיפים רוטב ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד מעובה לתוך זיגוג מבריק עבה.
מעבירים את התוכן מיד לצלחת חמה, מקשטים עם בצל ירוק או כוסברה לפי הצורך, ומגישים עם אורז מאודה.