טופי אישי, פקאן, וטוגנים אפרסק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל טופי אישי, פקאן, וטוגנים אפרסק. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 367 קלוריות. גשו לסופר וקנו מלח, טופי, פקאן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צ'יפס אפרסק אישי נמרץ, גרגרי אפרסק זנגביל בודדים ללא דגנים, ו צ'יפס תפוחים בודדים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים שש 1 1/4-כוס ramekins או כוסות פודינג על תבנית אפייה גדולה.
מערבבים אפרסקים, סוכר, ומיץ ליים בקערה גדולה כדי להתמזג. לחלק מילוי בין ramekins.
לטאטא קמח, סוכר חום, ומלח בקערה גדולה כדי להתמזג. באמצעות קצות האצבעות, לשפשף בחמאה עד תערובת מחזיקה יחד גושים. מערבבים בטופי ופקאנים; מפזרים מעל מילוי.
אופים צ ' יפס עד מילוי בועות ציפוי הוא חום זהוב, כ 40 דקות. מגניב 10 דקות.
מגישים חם עם גלידה, אם תרצה.