קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםאביב
מגזין

טורט Vacherin קפוא עם קרם ריבס ותותים

טורט Vacherin קפוא עם קרם ריבס ותותים
זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. אם יש לך קרם של טרטר, מיץ לימון, rhubarb חתיכות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו תותים וקרם טורט, טורט פקאן עם תותים ושמנת, ו מרנג עם תותים וקצפת (Schaum Torte) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מיקום מדפים בשליש העליון ובמרכז התנור וחימום מראש ל 250 ° F. באמצעות קערה בקוטר 8 אינץ ' או צלחת כמדריך, לעקוב היטב 2 עיגולים על גיליון 1 של נייר קלף ו 1 מעגל על גיליון שני של קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים ניירות, בצד מסומן למטה, על 2 דפי אפייה. ריסוס נייר עם ספריי nonstick.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חלבונים ביצה בקערה גדולה עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מוסיפים קרם של טרטר ומלח; לנצח עד פסגות רכות טופס. הכה בסוכר, 1 כף בכל פעם, ואז להכות עד הלבנים הם נוקשה ומבריק. מקציפים בוניל. עבודה בקבוצות, מרנג כפית לתוך שקית מאפה גדולה מצויד קצה 1/2 אינץ ' רגיל. החל במרכזו של כל מעגל לייחס קצה רק מעל נייר, מקצפת צינור ספירלות למלא מעגלים, ויוצרים 3 סיבובים.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
5
אופים מרנג עד מוצק, יבש וזהב חיוור, על 2 שעות. כבה תנור; השאר מרנג בתנור עם דלת סגורה לפחות 4 שעות או לילה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
מערבבים ריבס, תותים, 1/2 כוס סוכר, מים, ומיץ לימון בסיר. מביאים לרתיחה, ערבוב להמיס סוכר. להפחית את החום ומבשלים עד ריבס הוא מאוד רך, על 15 דקות. תערובת פירה במעבד. צמרמורת עד קר, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מקציפים חלמונים וסוכר 1/3 כוס בקערת מתכת גדולה להתמזג. הגדר קערה על סיר של מים רותחים (לא מאפשרים קערה לגעת במים).
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
להקציף עד שהתערובת מתעבה ומדחום קריאה מיידית רושם 60° במשך 3 דקות, על 7 דקות בסך הכל. תערובת צינה עד מגניב, על 15 דקות. בעדינות לקפל תערובת ריבס לתוך תערובת חלמון. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות שמנת וניל בקערה גדולה אחרת עד פסגות נוקשות טופס. קפל קרם לתערובת ריבס ב 2 תוספות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מקום דיסק מרנג 1 במחבת springform בקוטר 9 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
5
מורחים 1/3 של קרם ריבס (על 1 1/2 כוסות) מעל מרנג, משאיר גבול רגיל 1/2 אינץ'. למעלה עם דיסק מרנג שני, ואז 1/3 של קרם ריבס. למעלה עם הנותרים דיסק מרנג וקרם ריבס (קרם לא יתפשט לצדדים של פאן). להקפיא עד קרם הוא המשרד, על 6 שעות. (ניתן לעשות 4 ימים קדימה. לכסות בנייר כסף; לשמור קפוא.)
מרכיבים שתצטרך
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
שחרר צד מחבת עוגה.
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
7
מגישים טורט עם תותים ממותקים,אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים