טורט בוטנים שוקולד אהוב
מתכון זה מכין 16 מנות עם 262 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו תערובת פודינג וניל מיידית, תמצית ונילן, שוקולד, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 23%. הציון הזה די גרוע. נסו טורט בוטנים שוקולד, טורט חמאת בוטנים שוקולד, ו טורט חמאת בוטנים שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מעיל שני 9-ב. מחבתות אפייה עגולות עם תרסיס בישול; מרפדים בנייר שעווה. מצפים את הנייר בתרסיס בישול ומפזרים קמח; מניחים בצד.
בקערה גדולה שלבו את שבעת המרכיבים הראשונים. בקערה קטנה שלבו את החלב, תחליף הביצה, השמן והווניל; מוסיפים לתערובת הקמח. מקציפים 2 דקות. מערבבים במים.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 30-35 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים למשך 10 דקות; מוציאים מהמחבתות למתלים. מגניב לגמרי.
בקערה גדולה, להקציף 1-3 / 4 כוסות חלב ותערובת פודינג במשך 2 דקות; לתת לעמוד 2 דקות או עד רך-סט. בסיר קטן על אש נמוכה מערבבים חמאת בוטנים וחלב שנותר עד לקבלת תערובת חלקה. מקפלים לתוך פודינג.
מניחים שכבה תחתונה על צלחת הגשה; מורחים מחצית מהמילוי על שכבת העוגה; למעלה עם שכבה שנייה ומילוי שנותר. מצננים במשך שעה 1 או עד ההגשה.
לציפוי, במיקרוגל, ממיסים שוקולד וחמאה; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים פנימה את הסוכר והחלב של הקונדיטורים עד לקבלת תערובת אחידה. מצננים עד למריחה.
מורחים ציפוי על גבי העוגה.