טורט דובדבן-שקדים
טורט דובדבן-שקדים יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 245 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו קרם מרשמלו, שקדים, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-10 דקות. נסו טורט שקדים דובדבן, טורט שקדים דובדבן חמוץ, ו קרם שקדים טורט מסקרפונה עם חמאה חומה קראנץ שקדים (מתכונים דומים).
הוראות
העבר מדף תנור למיקום הנמוך ביותר (הסר מדפים אחרים).
תנור חום כדי 177°. הפוך תערובת עוגה לפי ההוראות על תיבת, באמצעות מים קרים והוספת תמצית שקדים עם המים.
יוצקים לתוך ungreased 10 אינץ אנג ' ל מזון (צינור) עוגה פאן.
אופים 37 עד 47 דקות או עד העליון הוא חום זהוב כהה סדקים להרגיש מאוד יבש ולא דביק. אל תבין לא נכון. מיד להפוך את המחבת על גבי בקבוק זכוכית עד העוגה הוא מגניב לחלוטין, על 2 שעות.
הפעל סכין סביב קצוות העוגה; להסיר מחבת.
חותכים עוגה כדי להפוך 2 שכבות. (כדי לחתוך, לסמן את הצד של העוגה עם קיסמים לחתוך עם סכין משונן ארוך.)
על צלחת הגשה, למקם את השכבה התחתונה. כפית 2/3 כוס של קרם מרשמלו על ידי עטיפת כפית על השכבה התחתונה. כפית 1 כוס של מילוי העוגה בין כפות של קרם מרשמלו.
מניחים שכבה אחרת על גבי. כפית הנותרים קרם מרשמלו ומילוי עוגה על גבי עוגה, המאפשר מילוי עוגה לטפטף במורד הצדדים.
מפזרים שקדים שנותרו. חנות מכוסה במקרר.