מתכון זה מכין 16 מנות עם 342 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. גשו לסופר וקנו ביצים, סוכר, חלב, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 30%. הציון הזה די גרוע. נסו פקאן טורט, פקאן טורט, ו דלעת-טורט שוקולד עם קצפת דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה גדולה שלבו את הדלעת, הסוכר, השמן והביצים. בקערה קטנה שלבו את הקמח, הקינמון, הסודה לשתיה, אבקת האפייה והמלח; מקציפים בהדרגה לתערובת דלעת עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים פקאן קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות פקאן
על הסוכר של קונדיטורים
יכול דיאט קרם סודה
(טעם מקורי)
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)
(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
יוצקים לתוך שלושה משומן 9-ב. מחבתות אפייה עגולות.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
3
אופים בחום של 350 מעלות למשך 40-50 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהמחבתות למתלים כדי להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
לקבלת זיגוג, בקערה קטנה, היכו גבינת שמנת וסוכר ממתקים עד חלקה. מקציפים וניל מספיק חלב כדי להשיג עקביות מתפשטת.