קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות45
מגזין

טורט חביתת בראנץ

טורט חביתת בראנץ
טורט חביתת בראנץ ' דורש כ 1 שעה ו -35 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה עד 49 גרם חלבון 87 גרם של שומן, וסך הכל 1417 קלוריות. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. . אם יש לכם בצל, גבינת צ'דר, תפוחי אדמה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : טורט בראנץ ' איטלקי, חביתת בראנץ ' בתנור, ו רול בראנץ חביתת תרד.

הוראות

1
על משטח מקומח קלות, מגלגלים בעדינות כל גיליון של בצק עלים לריבוע 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מינסטר, חצויהגבינת מינסטר, חצויה
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
2
להניח 1 גיליון בצק עלים לתוך צלחת עוגה עמוקה צלחת או מחבת springform; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מינסטר, חצויהגבינת מינסטר, חצויה
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
3
ממיסים 1/4 כוס חמאה במחבת גדולה עד רוחש.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים תפוחי אדמה, בצל, 1/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל. מכסים ומבשלים מעל חום בינוני-גבוה, מסתובבים מדי פעם, עד שתפוחי אדמה משחימים קלות, פריך ומכרז, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
הסר מהחום והנח בצד.
6
מערבבים את הביצים, פטרוזיליה, קמצוץ של מלח ופלפל, ו 2 כפות מים בקערה להקציף היטב. ממיסים 1 כף חמאה במחבת נקייה מעל חום בינוני עד החמאה רוחשת.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
יוצקים חצי תערובת חביתה (3/4 כוס) למחבת מחוממת. מבשלים מעל חום בינוני. כמו ערכות תערובת חביתה, להרים קצוות מעט עם מרית כדי לאפשר חלק מבושל לזרום מתחת. המשך בישול עד סט, על 2 עד 3 דקות. תחליק חביתה על דף עוגיות. חזור עם כף הנותרים של תערובת חמאה וחביתה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
8
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
מרכיבים שכבה לתוך צלחת עוגה על גבי בצק עלים בסדר הבא: אחד החביתות, 4 אונקיות בשר חזיר, חצי תפוחי אדמה מטוגנים, ו 1 כוס גבינה מגוררת. למעלה עם תפוחי אדמה שנותרו, בשר חזיר, גבינה, חביתה. מכסים את הטורט עם שאר גיליון בצק עלים. לחץ יחד קצוות של שני גליונות של בצק עלים כדי ליצור שפה; לקצץ עודף. קצוות Crimp או חליל. הטורט יכול כעת להיות בקירור בין לילה (ראה הערה של קוק).
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
גבינת מינסטר, חצויהגבינת מינסטר, חצויה
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
10
בקערה קטנה, לטאטא יחד 1 ביצה 1 כף מים; מברשת על בצק עלים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מינסטר, חצויהגבינת מינסטר, חצויה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
11
אופים בתנור שחומם מראש עד שהמאפה הוא חום זהוב עשיר, 30 עד 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
12
תן לעמוד לפחות 5 דקות; לחתוך פלחי. ניתן להגיש את הטורט חם או בטמפרטורת החדר.