טורט חביתת בראנץ ' דורש כ 1 שעה ו -35 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה עד 49 גרם חלבון 87 גרם של שומן, וסך הכל 1417 קלוריות. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. . אם יש לכם בצל, גבינת צ'דר, תפוחי אדמה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : טורט בראנץ ' איטלקי, חביתת בראנץ ' בתנור, ו רול בראנץ חביתת תרד.
הוראות
1
על משטח מקומח קלות, מגלגלים בעדינות כל גיליון של בצק עלים לריבוע 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
להניח 1 גיליון בצק עלים לתוך צלחת עוגה עמוקה צלחת או מחבת springform; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
ציוד שתשתמש בו
פלפל קלוי ועירית נוספת
3
ממיסים 1/4 כוס חמאה במחבת גדולה עד רוחש.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים תפוחי אדמה, בצל, 1/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל. מכסים ומבשלים מעל חום בינוני-גבוה, מסתובבים מדי פעם, עד שתפוחי אדמה משחימים קלות, פריך ומכרז, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
5
הסר מהחום והנח בצד.
6
מערבבים את הביצים, פטרוזיליה, קמצוץ של מלח ופלפל, ו 2 כפות מים בקערה להקציף היטב. ממיסים 1 כף חמאה במחבת נקייה מעל חום בינוני עד החמאה רוחשת.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
שמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
7
יוצקים חצי תערובת חביתה (3/4 כוס) למחבת מחוממת. מבשלים מעל חום בינוני. כמו ערכות תערובת חביתה, להרים קצוות מעט עם מרית כדי לאפשר חלק מבושל לזרום מתחת. המשך בישול עד סט, על 2 עד 3 דקות. תחליק חביתה על דף עוגיות. חזור עם כף הנותרים של תערובת חמאה וחביתה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדום
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
8
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
9
מרכיבים שכבה לתוך צלחת עוגה על גבי בצק עלים בסדר הבא: אחד החביתות, 4 אונקיות בשר חזיר, חצי תפוחי אדמה מטוגנים, ו 1 כוס גבינה מגוררת. למעלה עם תפוחי אדמה שנותרו, בשר חזיר, גבינה, חביתה. מכסים את הטורט עם שאר גיליון בצק עלים. לחץ יחד קצוות של שני גליונות של בצק עלים כדי ליצור שפה; לקצץ עודף. קצוות Crimp או חליל. הטורט יכול כעת להיות בקירור בין לילה (ראה הערה של קוק).
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
חרדל מוכן, אופציונלי
10
בקערה קטנה, לטאטא יחד 1 ביצה 1 כף מים; מברשת על בצק עלים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
שמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
11
אופים בתנור שחומם מראש עד שהמאפה הוא חום זהוב עשיר, 30 עד 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
12
תן לעמוד לפחות 5 דקות; לחתוך פלחי. ניתן להגיש את הטורט חם או בטמפרטורת החדר.