כוסות שעועית ותרד לבנות איטלקיות
כוסות שעועית ותרד לבנות איטלקיות עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 34% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 25 גרם חלבון, 11 גרם שומן, ובסך הכל של 430 קלוריות. מתכון זה משמש 2. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם חומץ בלסמי, זיתים, שן שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 81%. נסו מרק שעועית לבנה איטלקית ותרד, מיני כוסות עגבניות קלויות עם אבוקדו, שעועית לבנה + מחית טונה, ו חומוס שעועית לבנה איטלקית (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים צמרות מפלפלים; מחק צמרות, זרעים וקרומים. מבשלים פלפלים במים רותחים 5 דקות; מסננים ומניחים בצד.
מחממים שמן במחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים בצל ירוק ושום; מטגנים 2 דקות. מערבבים תרד; לבשל 1 דקה או עד תרד נבול.
מניחים מרק ו 1/2 כוס שעועית במעבד מזון או בבלנדר, ומעבדים לתערובת אחידה. מערבבים שעועית טהורה לתערובת תרד.
מוסיפים שעועית שנותרה, גבינת פטה, זרעי עגבניות, זיתים, חומץ ותיבול איטלקי; מערבבים היטב.
מחלקים תערובת שעועית באופן שווה בין פלפלים.
שלב פירורי לחם וגבינת פרמזן; מפזרים באופן שווה על תערובת שעועית.
מניחים פלפלים ממולאים בתבנית אפייה מרובעת בגודל 8 אינץ'; אופים בחום של 350 למשך 25 דקות.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקית בתפריט? נסה להתאים עם קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. הברון ריקאסולי קסטלו די ברוליו קיאנטי קלאסיקו גראן סלזיונה עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 60 דולר לבקבוק.
ברון ריקאסולי קסטלו די ברוליו קיאנטי קלאסיקו גראן סלזיונה
# 28 יין בטופ 50 של וינפייר לשנת 2018צבע אדום אודם עז עם אף עדין של אוכמניות ותווי דומדמניות שחורות, רמזים בלסמיים וחריפים. את יין תצוגת מעולה חומצה מבנה, מאוזן היטב, אלגנטי טאנינים. ההשפעה בפה היא קטיפתית ומתמשכת.