קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

טורט כמהין

טורט כמהין
טורט כמהין יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 3 גרם חלבון, 10 גרם שומן, ובסך הכל של 165 קלוריות. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 5 דקות. גשו לסופר וקנו שוקולד אפייה, חמאה, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 15%. הציון הזה לא כל כך אדיר. נסו טורט כמהין שוקולד, סאקר טורט לב עם כמהין למעלה, ו שוקולד טפטוף & כמהין טורט (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350*. קו תחתון של 9-ב משומן. תבנית קפיצית עם נייר קלף; נייר גריז.
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
במיקרוגל, ממיסים שוקולד וחמאה; מערבבים עד חלקה. מגניב מעט. בקערה קטנה מערבבים פקאן וקמח.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
בקערה גדולה מקציפים ביצים עד להקצפה; מוסיפים בהדרגה סוכר, מקציפים 4-5 דקות או עד שהתערובת משולשת בנפח. מקציפים בהדרגה תערובת שוקולד וניל. מקפלים פנימה תערובת פקאן.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מעבירים לתבנית מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
אופים 30-35 דקות או עד שהעוגה קופצת לאחור כשנוגעים בה קלות. מצננים על רשת 15 דקות. הפעל סכין סביב דפנות התבנית; הסר את השפה מהתבנית. הפוך עוגה על רשת; הסר בזהירות את תחתית התבנית ואת הנייר. מגניב לגמרי.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
לגנאש מניחים שוקולד בקערה קטנה. בסיר קטן, להביא שמנת רק לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
7
יוצקים מעל שוקולד; מערבבים במטרפה עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים פנימה חמאה. מקררים עד שהתערובת מסמיכה מעט, בערך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
8
מניחים עוגה על צלחת הגשה.
9
יוצקים גנאש על העוגה ומתפשטים במהירות לקצוות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
10
ממלאים שקית ניילון בטוחה במזון בשוקולד לבן מומס; חותכים חור קטן בפינה אחת של השקית. צינור קווים אופקיים דקים 1 ב. מלבד גנאש. השתמש בסכין חדה כדי לצייר זוויות ישרות על פני הקווים הצנרת. מקררים עד להתייצבות, כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבןשוקולד לבן
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך