קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות6
ציון בריאות12
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טורט מרנג אגוזי לוז מלכת

טורט מרנג אגוזי לוז מלכת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, כל כך לתת אגוזי לוז מלט טורט לנסות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 937 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 64 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו שוקולד מריר, מלח, כדורי חלב מלוחים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. מתכונים דומים: מקצפת טורטה, גלידה מקצפת טורטה, ו ממתק מקצפת שוקולד טורט.

הוראות

1
התאם מדפים לתנור למיקומים האמצעיים העליונים והתחתונים וחמם מראש עד 250 ° F. עקוב אחר שני עיגולים 8 אינץ ' על 2 גיליונות נפרדים של נייר קלף. הפוך (כך דיו הוא על התחתונה) ומניח על גיליונות אפייה.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
אגוזי לוז דופק ו 2 כפות סוכר במעבד מזון עד הקרקע דק.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
3
העברה לקערה, לזרוק עם אבקת חלב malted, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
קצפת, דובדבני מרשינו וכדורי חלב מאלט מרוסקיםקצפת, דובדבני מרשינו וכדורי חלב מאלט מרוסקים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מניחים חלבונים ביצה קרם של טרטר בקערה של מערבל עומד מצויד מצורף שוט (ראה הערה). הכה על מהירות גבוהה בינונית עד פסגות רכות. לאט להוסיף סוכר שנותר ולהמשיך להכות עד פסגות נוקשות טופס, 2 עד 3 דקות. הכה במלח.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
הסר מן המיקסר בעדינות לקפל תערובת אגוזי לוז ב 3 קבוצות עד רק בשילוב (לא overmix). מרנג כפית לתוך שקית מאפה גדולה מצויד קצה 1/2 אינץ'. החל במרכזו של כל מעגל, צינור בתנועה ספירלית כדי ליצור מקצפת צורת דיסק, תוך כ 1/2 אינץ ' מהגבול (ראה הערה). צריך להיות לך מספיק מרנג כדי להשלים את 4 הדיסקים.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
מניחים בתנור ואופים עד יבש לחלוטין, כ 2 שעות. לאחסן במקום קריר ויבש עד מוכן להרכיב.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
מחממים שוקולד ושמנת בקערה חסינת חום על מחבת של מים רותחים בקושי, ערבוב בעדינות, עד פשוט נמס. להפריש (או צמרמורת) עד רק המשרד מספיק כדי להפיץ.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
כדי להרכיב טורט, למקם מקצפת על צלחת הגשה, למעלה בצד.
9
מורחים 1/4 כוס גנאש על מרנג. המשיכו לשכבות מרנג וגאנש, תוך שימוש בשארית גנאש עד לצמרת הכפור ולצדדים של טורט.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
10
מקשטים עם כדורי חלב מלוחים. צ ' יל להגדיר, לפחות 2 שעות. השתמש בסכין חם, רטוב לחתוך פרוסות.
מרכיבים שתצטרך
כדורי חלב מלטכדורי חלב מלט
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד