טורט שוקולד גרמני
טורט שוקולד גרמני נטול גלוטן, ומספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 257 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים למי שאוהב אוכל בסגנון אירופאי. הכנת המנה לוקחת כ 11 שעות ו-18 דקות. גשו לסופר וקנו קרם, קוניאק, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. מתכונים דומים: טורט שוקולד גרמני, טורט דובדבן שחור יער גרמני, ו Baum Torte / Baum Kuchen (עוגת עץ גרמנית ).
הוראות
מחממים תנור ל 350ºF. שמן ומחבת קמח, 9x5x3 אינץ'.
מקציפים תערובת עוגה, מים וביצים בקערה בינונית עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה 30 שניות; לנצח על מהירות בינונית 3 דקות.
אופים 48 עד 58 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 10 דקות; להסיר מחבת מתלה חוט. מגניב 30 דקות. הקפא עוגה חשפה כ 1 שעה 30 דקות או עד המשרד.
חותכים עוגה אופקית לתוך 6 שכבות.
מחממים שוקולד וקפה על אש נמוכה, מערבבים כל הזמן, עד שהשוקולד נמס. מערבבים בקוניאק; מגניב.
מקציפים קצפת בקערה בינונית צוננת עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד נוקשה. מקפלים תערובת שוקולד לתוך קצפת.
מורחים תערובת 1/2 כוס קצפת בין כל שכבת עוגה. כפור הצדדים העליון של טורט עם הנותרים קצפת תערובת. מקררים לפחות 8 שעות לפני ההגשה. חנות מכוסה במקרר.