טורט שזיפים אוקראיני
טורט שזיפים אוקראיני עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון קינוח שלך. מנה אחת מכילה 916 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 40 גרם שומן. והוא מספק כ 6 מנות . . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. גשו לסופר וקנו מים, ממתקים, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 39% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. נסו בורשט אוקראיניname, בורשט אוקראיניname, ו כיצד להפוך בורשט אוקראיני (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח 5 (8 אינץ') מחבתות עגולות.
לטחון את השקדים blanched במעבד מזון עם סוכר 1/4 כוס ממתקים. שמנת החמאה עם הנותרים 3/4 כוס סוכר ממתקים עד אור ורך. הכה בביצה. מערבבים את תמצית שקדים, מלח, תערובת שקדים טחון.
מוסיפים את הקמח ומערבבים ביסודיות. מחלקים את הבצק ל 5 חלקים שווים.
מגלגלים כל חתיכה בין 2 גיליונות נייר שעווה או נייר קלף כדי להתאים את המחבתות, או מלטפים כל פיסת בצק למחבתות מוכנות.
אופים בתנור שחומם מראש עד הקצוות מתחילים חום, כ 20 דקות.
הסר מן המחבתות בעוד עדיין חם.
מניחים את השזיפים בסיר עם המים. מביאים לרתיחה, להסיר מהחום ולתת לעמוד במשך 10 דקות.
מסננים ושומרים את הנוזל. מחית את השזיפים במעבד מזון.
להחזיר את מחית שזיפים לסיר ולהוסיף את הסוכר הלבן, קינמון, מיץ לימון ו 4 כפות שמורות שזיפים נוזלי. מביאים את התערובת לרתיחה, ולאחר מכן להסיר מהחום. להרכיב את שכבות הטורט, להפיץ אותם עם מילוי שזיפים חמים.
בואו לעמוד במשך 24 שעות לפני חיתוך.