קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות6
ציון בריאות8
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טורט שזיפים אוקראיני

טורט שזיפים אוקראיני
טורט שזיפים אוקראיני עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון קינוח שלך. מנה אחת מכילה 916 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 40 גרם שומן. והוא מספק כ 6 מנות . . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. גשו לסופר וקנו מים, ממתקים, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 39% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. נסו בורשט אוקראיניname, בורשט אוקראיניname, ו כיצד להפוך בורשט אוקראיני (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח 5 (8 אינץ') מחבתות עגולות.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
לטחון את השקדים blanched במעבד מזון עם סוכר 1/4 כוס ממתקים. שמנת החמאה עם הנותרים 3/4 כוס סוכר ממתקים עד אור ורך. הכה בביצה. מערבבים את תמצית שקדים, מלח, תערובת שקדים טחון.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
שקדים Blanchedשקדים Blanched
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
חמאה רכה לשימון צורות האפייהחמאה רכה לשימון צורות האפייה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3
מוסיפים את הקמח ומערבבים ביסודיות. מחלקים את הבצק ל 5 חלקים שווים.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
4
מגלגלים כל חתיכה בין 2 גיליונות נייר שעווה או נייר קלף כדי להתאים את המחבתות, או מלטפים כל פיסת בצק למחבתות מוכנות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
אופים בתנור שחומם מראש עד הקצוות מתחילים חום, כ 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
הסר מן המחבתות בעוד עדיין חם.
1
מניחים את השזיפים בסיר עם המים. מביאים לרתיחה, להסיר מהחום ולתת לעמוד במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מסננים ושומרים את הנוזל. מחית את השזיפים במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3
להחזיר את מחית שזיפים לסיר ולהוסיף את הסוכר הלבן, קינמון, מיץ לימון ו 4 כפות שמורות שזיפים נוזלי. מביאים את התערובת לרתיחה, ולאחר מכן להסיר מהחום. להרכיב את שכבות הטורט, להפיץ אותם עם מילוי שזיפים חמים.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
נייר אורזנייר אורז
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
4
בואו לעמוד במשך 24 שעות לפני חיתוך.