טורטה דה פאפא עם סלמון (עוגת תפוחי אדמה עם סלמון)
טורטה דה פאפא עם סלמון (עוגת תפוחי אדמה עם סלמון) נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 8 גרם חלבון, 32 גרם שומן, ובסך הכל של 394 קלוריות. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם חסה אייסברג, בצל, משקאות פיסקו וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. עם כפית ציון 41%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: גבינת סלמון ביצה טורטה עם שמיר ופפריקה, סלמון עם בור רוז'ותפוח אדמה אפוי ממולא סלמון מעושן, ו סלמון צרוב על עוגת תפוחי אדמה, תרד נבול עם רוטב דיז'ון.
הוראות
שוטפים סלמון וחותכים ל -4 חלקים שווים.
מניחים בתבנית מרובעת בגודל 8 או 9 אינץ'.
מפזרים רוזמרין וקליפת לימון, ואז מזלפים 1 כף שמן זית ופיסקו. מכסים ומקררים לפחות 2 שעות או עד 1 יום; להפוך דגים מדי פעם.
בינתיים מוזגים לכף היד כ -1 כפית שמן זית ואז משפשפים צ ' ילי וטריזי בצל בשמן.
מורחים ירקות בתבנית אפייה בגודל 10 על 15 אינץ'.
אופים עד שלצ ' ילי יש כתמים שחורים והבצל צבוע בחום, 25 עד 30 דקות; הופכים מדי פעם.
תן מגניב 15 דקות, ולאחר מכן להסיר עורות צ ' ילה; לשלוף גבעולים ולזרוק זרעים.
חותכים צ 'ילי לרצועות ברוחב 1 1/2 אינץ'.
מעצבים פירה ל -4 קציצות שוות (טורטאס דה פאפאס). משפשפים קלות מחבת טפלון בגודל 12 אינץ ' בשמן זית. סט מחבת על בינוני-גבוהה חום; כאשר חם, להניח קציצות במחבת; חום בכל צד, הפיכת פעם אחת באמצעות מרית קטנה כדי לדחוף פטי על רחב מרית, על 8 דקות בסך הכל.
מעבירים לתבנית או לתבנית; שמור על חום בתנור 400 עד 20 דקות.
בעוד קציצות תפוחי אדמה חום, לשים סלמון, חשוף, באותו תנור 400 ואופים עד צבע ורוד של דגים הוא אפילו למרכז (לחתוך לבדוק), 15 עד 18 דקות; למרוח כמה פעמים עם מיצי פאן.
הניחו טורטה דה פאפה על כל צלחת, הניחו חתיכת סלמון מעל והקיפו בצל וצ ' ילי. ואז מעל כל מנה באותה מידה חסה, פרסקו קווזו, קרמה פרסקה ואבוקדו.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
זיווג יין: שמפניה ברוט נוצצת עם אחוז גבוה של פינו נואר, כגון קורבל טבעי סונומה קאונטי שמפניה, עמק הנהר הרוסי.