קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות16
מגזין

טורטה פולנטה

טורטה פולנטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פולנטה טורטן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 736 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 47 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל כשרים, מלח ופלפל כשרים, עגבניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. נסו טורטה פולנטה, Carne Asada Torta (Poc Chuc Torta), ו פולנטה עם עגבניות טריות ופרמזן צ'יפס / פולנטה עשוי בקלות (מתכונים דומים).

הוראות

1
חמאה מחבת springform 9 אינץ'. בשורה התחתונה והצדדים עם נייר קלף. עבור שכבת העגבניות: במחבת nonstick 12 אינץ', מחממים את שמן הזית על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
2
מוסיפים את שאלוט ומבשלים עד מתרכך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
3
מוסיפים את השום ומבשלים עד ריחני, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
4
הסר את המחבת מהחום וקריר מעט. מערבבים את העגבניות. החזירו את המחבת לחום והוסיפו את פתיתי הפלפל האדום. מביאים את התערובת לרתיחה ומבשלים עד שרוב הנוזל התאדה והתערובת יצרה רוטב עבה, 15 עד 20 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוףשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
לרוטב בשמל: בסיר 1-ליטר, להמיס את החמאה על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
מוסיפים את הקמח ומקציפים עד חלקה, 1 עד 2 דקות. בהדרגה להוסיף את החלב, לטאטא כל הזמן כדי למנוע גושים. מערבבים את אגוז מוסקט ו 1/4 כפית מלח. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך, לטאטא כל הזמן, עד הרוטב הוא עבה וחלק, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
הסר את המחבת מהחום.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
עבור פסטו: במעבד מזון, לשלב את בזיליקום, פרמזן,צנוברים, שום, 1/2 כפית מלח ופלפל 1/4 כפית. דופק עד קצוץ דק. עם ריצת המכונה, מוסיפים בהדרגה את שמן הזית עד שהתערובת יוצרת משחה חלקה. מערבבים את הפסטו לתוך רוטב בשמל עד חלקה. מתבלים במלח ופלפל. להפריש להתקרר במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת בריחבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
9
עבור פולנטה: בסיר גדול, כבד, להביא 6 כוסות מים 1 כף מלח לרתיחה מעל חום בינוני-נמוך. בהדרגה להקציף בקמח התירס. להפחית את החום נמוך לבשל, ערבוב כל הזמן, עד מעובה ואת קמח התירס הוא רך, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולנטהפולנטה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
10
הסר את המחבת מהחום ומערבבים בחמאה. כדי להרכיב את טורטה: עובד במהירות, להפיץ חצי פולנטה חם בשכבה זוגית על החלק התחתון של המחבת מוכן.
מרכיבים שתצטרך
פולנטהפולנטה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
מוסיפים את תערובת הפסטו וממרחים על גבי הפולנטה. כף פולנטה הנותרים על גבי וחלק עם מרית.
מרכיבים שתצטרך
פולנטהפולנטה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
12
מורחים את תערובת העגבניות על גבי. מגניב טורטה בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות. מכסים בניילון נצמד ושומרים במקרר עד שהשכבות נקבעות, כ-4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
13
הסר את הטבעת החיצונית מהמחבת, ולאחר מכן הסר את נייר הקלף.
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
14
מניחים את טורטה על מגש וחותכים טריזים דקים.
15
מגישים עם לחם בגריל. הערה של קוק: כדי טוסט צנוברים, לסדר אותם בשכבה אחת על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת בריחבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
16
אופים בתנור 350 מעלות F עד קלוי קל, 6 עד 8 דקות. מגניב לחלוטין לפני השימוש.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

מרכיבים

6ריבס, קצוץ טרי או קפואלחם בגריל, להגשהלחם בגריל, להגשה6ריבס, קצוץ טרי או קפואחמאה, עבור שימון המחבתחמאה, עבור שימון המחבת850אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עגבניות חתוכות לקוביותעגבניות חתוכות לקוביות596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעלי בזיליקום טריים ארוזיםעלי בזיליקום טריים ארוזים1שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשום, מרוסקשום, מרוסק2ציפורןשום, טחוןשום, טחון1צביטהקמצוץ אגוז מוסקטקמצוץ אגוז מוסקט6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשרמלח כשר6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל טחון טרימלח כשר ופלפל טחון טרי596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה3(חוֹרֶף)שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפרמזן מגוררתפרמזן מגוררת596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצנוברים, קלויים (ראה הערה של קוק)צנוברים, קלויים (ראה הערה של קוק)0(יכול להיות או להרחיק)פתיתי פלפל אדום כתושפתיתי פלפל אדום כתוש4smallsגדול או בצלצלים, טחוןגדול או בצלצלים, טחון3(חוֹרֶף)חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדרחמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר4(חוֹרֶף)1/2 מקל חמאה ללא מלח, לחתוך לחתיכות, בטמפרטורת החדר1/2 מקל חמאה ללא מלח, לחתוך לחתיכות, בטמפרטורת החדר2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחלב מלא, בטמפרטורת החדרחלב מלא, בטמפרטורת החדר4146 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח תירס צהובקמח תירס צהוב