קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות59
מגזין

טורטיות סטייק עם עגבניות צלויות וסלסה תפוחים

טורטיות סטייק עם עגבניות צלויות וסלסה תפוחים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל Quesadillas סטייק עם Tomatillo קלוי ו Salsan תפוח. מנה אחת מכילה עד 51 גר' של חלבון, 69 גרם של שומן, וסך הכל 1174 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %54 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בצל, טורטיות קמח, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו קסדיות תירס קלויות עם סלסה Tomatillo, תפוח קלוי וסלסה Tomatillo, ו Tomatillo קלוי וסלסה תפוחים (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מניחים את הסטייק בצלחת זכוכית.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
3
מפזרים את הסטייק משני הצדדים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
4
בואו לעמוד לפחות 15 דקות ועד 1 שעה לרכך, הפיכת סטייק מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
5
מחממים את השמן במחבת גדולה וכבדה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים את הסטייק ואת הטחון כדי doneness הרצוי, על 3 דקות לכל צד לנדיר.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
7
מעביר את הסטייק ללוח חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
8
תן לנוח 5 דקות. חותכים דק על פני התבואה.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
9
מקום 4 טורטיות במחבת עם מיצי פאן וחום מעל חום בינוני גבוה, עובד בקבוצות במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מניחים 1/2 כוס גבינה על גבי כל אחד העליון עם 4 אונקיות בשר פרוס.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
11
מניחים את 4 טורטיות הנותרים על גבי. מבשלים עד הגבינה מתחילה להמיס, על 2 דקות. הפוך ומבשל עד הזהב והגבינה נמסה, עוד 2 דקות בצד השני.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
12
הסר את הקסדיות מהמחבת. לקלף לפתוח את הקסדייה והכפית על 1/2 כוס קלוי Tomatillo וסלסה תפוחים על גבי. סגור את הקסדייה וחתוך לרבעים.
מרכיבים שתצטרך
כמו פפיטאסכמו פפיטאס
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
Dientes De AjoDientes De Ajo
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
מגישים עם ממרח אבוקדו השמנמן של אווה.
מרכיבים שתצטרך
נקניקיות, בגרילנקניקיות, בגריל
14
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
15
מניחים את tomatillos, תפוחים, שום, בצל jalapenos על תבנית אפייה. לזרוק עם שמן זית, 2 כפיות מלח 1 כפית פלפל וצלי עד tomatillos מתרככים מעט חרוך, על 20 דקות. לקלף את השום. מחית את כל החומרים בבלנדר עד חלקה. מתבלים במלח ופלפל. עושה 3 1/2 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
כמו פפיטאסכמו פפיטאס
1 כף חלפיניו, פרוס דק1 כף חלפיניו, פרוס דק
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
16
צופה, שלא יכול להיות טבח מקצועי, סיפק את המתכון הזה. טבחים רשת מזון שפים לא בדקו את המתכון הזה ולכן, אנחנו לא יכולים לעשות ייצוג לגבי התוצאות.
17
בקערה גדולה, מניחים את האבוקדו, עגבניות, בצל, כוסברה, סראנו, מיץ לימון ומלח, לפי הטעם. מערבבים בעדינות עד משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
18
מעבירים לקערת הגשה ומגישים.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
19
הערה של קוק: כדי לשמור על ממרח האבוקדו מלהפוך חום, לחץ על בור מאחד האבוקדו למרכז המנה.
מרכיבים שתצטרך
נקניקיות, בגרילנקניקיות, בגריל
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
20
הסר אותו לפני ההגשה.

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא GEN5 מרלו. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
GEN5 מרלו
GEN5 מרלו
# 40 Wine Enthusiast Top 100 Best Buy של 2019