קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות58
מגזין

טורטלוני סרטן

טורטלוני סרטן
טורטלוני סרטן דורש בערך 1 שעה ו -15 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 4. מנה עיקרית זו כוללת 941 קלוריות, 43 גרם חלבון, ו 39 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 55% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם שמן זית, מלח, שמן זית כתית מעולה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב זרעי הפרג אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מגרגר קל בלקברי סנדלר כמו קינוח. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר פסקטריאן דיאטה. מתכונים דומים: טורטלוני די פגיולי: טורטלוני מלא שעועית, טורטלוני ריקוטה, ו הו! אני אוהב אותך כל כך, טורטלוני-או.

הוראות

1
הביאו 6 ליטר מים לרתיחה והוסיפו 2 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
2
בקערת ערבוב מערבבים יחד את הסרטן, חצי הבצל הירוק ורוטב העגבניות הבסיסי עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
סרטןסרטן
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
3
חותכים פסטה לריבועים בגודל 4 אינץ ' ומניחים 1 כף מילוי במרכז. מקפלים לתוך משולשים, להפריש את האוויר ואת הקצוות חותם. הביאו נקודות של צד ארוך יחד ליצירת טבעת ואטמו בלחץ בין האצבעות. מבשלים את הטורטלוני במים הרותחים במשך 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטליניnameטורטליניname
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
4
בינתיים, במחבת מטגן בגודל 12 עד 14 אינץ', ממיסים את החמאה עם הפרג.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס פתית, קלוי, אופציונליקוקוס פתית, קלוי, אופציונלי
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מסננים את הטורטלוני המבושל בזהירות ומניחים בעדינות בתבנית.
מרכיבים שתצטרך
טורטליניnameטורטליניname
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
הוסף בצל ירוק שנותר וזורק למעיל. מתבלים במלח ופלפל ומגישים מייד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
7
בסיר של 3 ליטר מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
8
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד להזהבה רכה ובהירה, בערך 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
9
מוסיפים את הטימין והגזר ומבשלים 5 דקות נוספות, עד שהגזר רך למדי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
10
מוסיפים את העגבניות והמיץ ומביאים לרתיחה תוך ערבוב לעיתים קרובות. מנמיכים את האש ומבשלים במשך 30 דקות עד עבה כמו דגנים חמים. מתבלים במלח ומגישים. רוטב זה מחזיק 1 שבוע במקרר או עד 6 חודשים במקפיא.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
11
תלולית 3 1/2 כוסות קמח במרכז קרש חיתוך עץ גדול. יוצרים באר באמצע הקמח ומוסיפים את הביצים ושמן הזית. בעזרת מזלג מקציפים יחד את הביצים והשמן ומתחילים לשלב את הקמח, החל מהשפה הפנימית של הבאר.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
12
כשאתה מרחיב את הבאר, המשך לדחוף את הקמח למעלה מבסיס התל כדי לשמור על צורת הבאר. הבצק יתאחד כאשר משולבים מחצית מהקמח.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
13
התחל ללוש את הבצק בשתי הידיים, בעזרת כפות הידיים. ברגע שיש לכם מסה מגובשת, הוציאו את הבצק מהלוח וגרדו וזרקו את כל שאריות השאריות. מחזירים קלות את הלוח וממשיכים ללוש עוד שש דקות. הבצק צריך להיות אלסטי וקצת דביק. עוטפים את הבצק בניילון ומניחים לנוח 30 דקות בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
14
מרדדים את הפסטה על מכונת גלגול פסטה לעובי הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

רכיכה עובדת ממש טוב עם שרדונה, מוסקדט וריזלינג. שרדונה חמאתי נהדר לצדפות, שרימפס, סרטנים ולובסטר, ואילו מוסקדט הוא בחירה קלאסית למולים, צדפות וצדפות. אם יש לך קצת תבלין ברכיכות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שרדונה 5 עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 9 דולר לבקבוק.
שרדונה 5
שרדונה 5
שרדונה ידידותית מאוד, עם טעמי פירות טרופיים עסיסיים, שמץ של קרם וגימור ארוך ובהיר. במשך חמישה דורות המשפחה שלנו חיה ועבדה את אדמתנו בלודי, קליפורניה, תמיד שואפת להשאיר את האדמה במצב טוב יותר למשנהודור.