טורטליני שמנת עם אפונה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל טורטליני שמנת עם אפונה. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 15 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 297 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם אפונה, גבינת פרמזן, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. עם כפית ציון של 29% המנה הזאת די גרועה. נסו טורטליני, אפונה ואספרגוס עם רוטב טרגון מוקרם, אפונה, פי, בבקשה., ו טורטליני עם אפונה (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים טורטליני תרד טרי על פי הוראות החבילה.
בעוד הפסטה מבשלת, להמס חמאה ללא מלח במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל ושום. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, 1 דקה.
מוסיפים את הקמח ומערבבים כל הזמן, 30 שניות. בהדרגה מערבבים בחלב, ולאחר מכן מוסיפים את האפונה ובזיליקום. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה, ערבוב כל הזמן, עד התערובת מבעבעת מתעבה מעט, 3 דקות.
הסר את המחבת מחום, ומערבבים גבינת פרמזן, מלח ופלפל.
בקערה רדודה גדולה, לזרוק את הטורטליני תרד מבושל ואת הרוטב.
טיפ מהיר: עבור ספין קל, ארצי על המתכון הזה, תחליף 1 כוס פטריות פרוסות לבצל.