טורקיה Butterflied עם תפוח-זיגוג חמוציות
טורקיה Butterflied עם זיגוג תפוח-חמוציות נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא יספק כ 10 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 84 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 729 קלוריות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 10 שעות ו-50 דקות. גשו לסופר וקנו סיידר תפוחים, סוכר חום, הודו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד מולסה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תערובת עוגיות מולסה כקינוח. נסו טורקיה Butterflied עם זיגוג חמוציות, טורקיה Butterflied עם זיגוג עשב ורוטב שרדונה, ו Herbed Roquefort - קציצות הודו ממולא עם זיגוג תפוח חמוציות וירקות סלט (מתכונים דומים).
הוראות
הכן את טורקיה יום או יומיים לפני הקלייה: להביא 3 ליטרים מים, מלח, סוכר חום, זרעי כוסברה, אניס כוכב, פלפל, זנגביל ושום לרתיחה בסיר גדול על חום בינוני גבוה, ערבוב כדי לפזר את המלח והסוכר.
הסר מהחום ולהוסיף 4 כוסות מים קרים; מגניב לטמפרטורת החדר.
מניחים את טורקיה במיכל גדול, יוצקים את המלח על זה, מכסים ומקררים לפחות 6 שעות או לילה.
הסר את ההודו, לייבש אותו היטב לטפוח על כל עם כוסברה הקרקע.
בואו להתייבש במקרר לפחות 4 שעות או לילה.
הפוך את זיגוג: להביא את סיידר, זנגביל, חמוציות, צ ' ילי, מולסה וחומץ לרתיחה בסיר על חום בינוני גבוה. להפחית לרתיחה ומבשלים עד עבה, לטאטא מדי פעם, כ -30 דקות. מסננים את הזיגוג ומתבלים במלח.
מניחים את שד ההודו על מתלה במחבת צלייה וצולים 1 שעה 10 דקות, או עד מדחום מוכנס לתוך רשם הירך 155 עד 16
המשך צלייה, צחצוח עם זיגוג כל 10 דקות, עד חום פריך, על 30 דקות יותר.
העברה ללוח חיתוך ולתת לנוח 15 דקות לפני גילוף. לחלופין, גריל טורקיה: מחממים גריל בינוני בצד אחד.
מניחים את השד טורקיה בצד עד בצד הקריר של הגריל (למקם מחבת טפטוף מתחת לאח), לכסות ולבשל עד 165, על 1 שעה 20 דקות.
מברשת עם זיגוג וגריל, חשוף, 10 דקות נוספות.
מחממים את הזיגוג הנותר עם כל טפטוף בסיר על אש בינונית ומקציפים בחמאה. לגלף את ההודו ולהגיש עם זיגוג נוסף.