טורקיה Caldo Tlalpeno עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 22 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 310 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם מלאי טורקיה עשיר, מלח, טורקיהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו Caldo Tlalpeño, Caldo Batido או Caldo de Enfermo, ו Caldo de Res (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את השמן בסיר גדול מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים בצל; מבשלים 5 דקות או עד רך, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיפים עגבניות ושום; מבשלים 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 תפוז, גרידה
4
מוסיפים מלאי, צ ' יפוטלה, וחומוס; מביאים לרתיחה. מערבבים טורקיה ומלח. מבשלים 1 דקה או עד מחומם היטב. למעלה כל מנה עם 1 כף בצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
שמן פלפל
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק