קושימומחה
מוכן ב39 שעות
מנות10
ציון בריאות44
מגזין

טורקיה הגדולה והמלוחה

טורקיה הגדולה והמלוחה
ביג, טורקיה הרבי מלוח עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 1070 קלוריות, 112 גרם חלבון, ו 49 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 48% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 10. 1 אדם התרשם מתכון זה. ראש לחנות ולקחת את הנורה שום, ציר עוף, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בסוכר אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגיות סוכר ללא סוכר מזוקקות מחיטה מלאה כמו קינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 39 שעות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 72%. מתכונים דומים: חזה הודו עטוף פנצ'טה עם מילוי לימון וצנוברים, ממרח גבינת שמנת שום-עשבי תיבול וכריך הודו של הרבי, ו טורקיה שלמה.

הוראות

1
שלב 2 ליטר מים עם המלח, הסוכר, הבצל, הגזר, הסלרי, השום, הרוזמרין, המרווה, זרעי הכוסברה, זרעי השומר, עלי הדפנה והפלפל האדום הכתוש בכלי גדול מספיק כדי להכיל את כל המרכיבים ואת ההודו. מערבבים לאיחוד. טובלים את ההודו במי מלח ומכניסים למקרר למשך 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
זרעי כוסברה שלמהזרעי כוסברה שלמה
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
עם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), קצוציםעם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), קצוצים
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
בלילה שלפני שאתם צולים את הציפור, הוציאו אותה מהמלוח וטפחו עליה במגבות נייר. הכינו את חמאת העשבים: בקערה קטנה שלבו את החמאה, הרוזמרין, המרווה ומעט מלח. בעזרת האצבעות, עבדו בזהירות מתחת לעור ההודו כדי להפריד אותו מהשדיים והרגליים. לעסות את החמאה מתחת לעור, ואז בכל הציפור. זה פועל כמו קרם שיזוף ליצירת עור חום מקסים ופריך. קשרו את רגלי ההודו יחד עם חוט כדי לשמור על הציפור נחמדה וקומפקטית לבישול אחיד.
מרכיבים שתצטרך
רגל תרנגול הודורגל תרנגול הודו
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
3 לפתות קטנות, קלופות ופרוסות לעובי 1/8 אינץ'3 לפתות קטנות, קלופות ופרוסות לעובי 1/8 אינץ'
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
3
במחבת הצלייה שלך, לרוטב, שלב את הבצל, הגזר, הסלרי, השום, צרור הטימין ועלי הדפנה. מתבלים במלח. הכניסו את ההודו על גבי הירקות והכניסו למקרר למשך הלילה ללא כיסוי. כן, זה נכון...נחשף. זה מאפשר לעור של תרנגול הודו להתייבש, אשר תיצור עור פריך חום מדהים. עכשיו חבורה של עבודת ההכנה שלך היא מהדרך, אז כל מה שאתה צריך לעשות מחר הוא לזרוק את טורקיה בתנור!
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
6 כפות טפנד זיתים מוכן6 כפות טפנד זיתים מוכן
4
מחממים את התנור ל 450 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
6 כפות טפנד זיתים מוכן6 כפות טפנד זיתים מוכן
5
יוצקים את היין לתבנית הצלייה ומכניסים את ההודו לתנור החם הצורח למשך 35 עד 40 דקות, או עד שהוא משחים יפה. מנמיכים את האש ל -350 מעלות צלזיוס. מכסים במיצי התבנית וסובבים את התבנית כל 30 דקות למשך שארית זמן הבישול; תחשוב 17 דקות לקילו...אתה עושה את המתמטיקה. אם תרנגול הודו מתחיל לקבל חום מדי, אוהל אותו ברפיון עם לסכל.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
6 כפות טפנד זיתים מוכן6 כפות טפנד זיתים מוכן
6
מוציאים את ההודו מהתנור כאשר מדחום לקריאה מיידית רושם 165 מעלות צלזיוס כאשר הוא מוכנס לחלק העבה ביותר של הירך. (ודא שהמדחום אינו נוגע בעצם.)
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
6 כפות טפנד זיתים מוכן6 כפות טפנד זיתים מוכן
7
מעבירים אותו לתבנית אפייה מסגרת, מכסים בנייר כסף ונותנים לו לנוח לפחות 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
8
הכינו את הרוטב: בעזרת מסננת רשת מסננים את הירקות ממיצי התבנית מעל קערה גדולה ומאפשרים לשומן לעלות למעלה. מחק את הירקות. רזה את השומן ממיצי המחבת, מוסיפים אותו לסיר גדול ומביאים אותו לחום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
9
מקציפים פנימה את הקמח ומבשלים עד לקבלת עקביות של חול רטוב, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
10
מקציפים את מיצי התבנית והציר לתערובת הקמח. מביאים לרתיחה ומצמצמים לרתיחה. מבשלים עד שהוא סמיך, 10 עד 15 דקות. טועמים ומתבלים במלח, במידת הצורך. חותכים את ההודו ומגישים עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
11
צילום: דוד מלוש

מרכיבים

3גב שומן חזירגב שומן חזיר6גב שומן חזירגב שומן חזיר2גזר, חתוך לקוביותגזר, חתוך לקוביות2(מקיט, היקורי או אלמון)צלעות סלרי, חתוכות לקוביותצלעות סלרי, חתוכות לקוביות3(מקיט, היקורי או אלמון)צלעות סלרי, חתוכות לקוביותצלעות סלרי, חתוכות לקוביות2בצל צהוב בינוני, קצוץ(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)2קרום: פירורי קרקר גרהםזרעי כוסברהזרעי כוסברה1אוראו ממולאים כפוליםפלפל אדום מרוסקפלפל אדום מרוסק4731 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן יבשיין לבן יבש2קרום: פירורי קרקר גרהםפירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2קרום: פירורי קרקר גרהםרוזמרין טרי קצוץ דקרוזמרין טרי קצוץ דק2קרום: פירורי קרקר גרהםמרווה טריה קצוצה דקמרווה טריה קצוצה דק1נורת שום שלמה, חתוכה לשניים באופן שווהנורת שום שלמה, חתוכה לשניים באופן שווה4ציפורןשום, מרוסקשום, מרוסק1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד10שרימפס וורידיםמלח כשרמלח כשר2בצל, חתוך לקוביותבצל, חתוך לקוביות1bunchs קטןבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות1bunchs קטןכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ791 לב מפאלדי טרי אם אפשרעם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), קצוציםעם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), קצוצים8sprigsקורנית, קשורה יחד עם חוטקורנית, קשורה יחד עם חוט7kgsהודו טרי (צוואר וג'יבלטים מושלכים)הודו טרי (צוואר וג'יבלטים מושלכים)227פלפל האבנרו(2 מקלות) חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר(2 מקלות) חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר