ביג, טורקיה הרבי מלוח עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 1070 קלוריות, 112 גרם חלבון, ו 49 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 48% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 10. 1 אדם התרשם מתכון זה. ראש לחנות ולקחת את הנורה שום, ציר עוף, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בסוכר אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגיות סוכר ללא סוכר מזוקקות מחיטה מלאה כמו קינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 39 שעות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 72%. מתכונים דומים: חזה הודו עטוף פנצ'טה עם מילוי לימון וצנוברים, ממרח גבינת שמנת שום-עשבי תיבול וכריך הודו של הרבי, ו טורקיה שלמה.
הוראות
1
שלב 2 ליטר מים עם המלח, הסוכר, הבצל, הגזר, הסלרי, השום, הרוזמרין, המרווה, זרעי הכוסברה, זרעי השומר, עלי הדפנה והפלפל האדום הכתוש בכלי גדול מספיק כדי להכיל את כל המרכיבים ואת ההודו. מערבבים לאיחוד. טובלים את ההודו במי מלח ומכניסים למקרר למשך 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
זרעי כוסברה שלמה
פירורי לחם, כמה חופנים
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
צווארי עוף
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
ליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן
1/2 ענף רוזמרין
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
2
בלילה שלפני שאתם צולים את הציפור, הוציאו אותה מהמלוח וטפחו עליה במגבות נייר. הכינו את חמאת העשבים: בקערה קטנה שלבו את החמאה, הרוזמרין, המרווה ומעט מלח. בעזרת האצבעות, עבדו בזהירות מתחת לעור ההודו כדי להפריד אותו מהשדיים והרגליים. לעסות את החמאה מתחת לעור, ואז בכל הציפור. זה פועל כמו קרם שיזוף ליצירת עור חום מקסים ופריך. קשרו את רגלי ההודו יחד עם חוט כדי לשמור על הציפור נחמדה וקומפקטית לבישול אחיד.
מרכיבים שתצטרך
רגל תרנגול הודו
צווארי עוף
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
1/2 ענף רוזמרין
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חוט קצבים
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
במחבת הצלייה שלך, לרוטב, שלב את הבצל, הגזר, הסלרי, השום, צרור הטימין ועלי הדפנה. מתבלים במלח. הכניסו את ההודו על גבי הירקות והכניסו למקרר למשך הלילה ללא כיסוי. כן, זה נכון...נחשף. זה מאפשר לעור של תרנגול הודו להתייבש, אשר תיצור עור פריך חום מדהים. עכשיו חבורה של עבודת ההכנה שלך היא מהדרך, אז כל מה שאתה צריך לעשות מחר הוא לזרוק את טורקיה בתנור!
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
2 כוסות שיני שום
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
4
מחממים את התנור ל 450 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
5
יוצקים את היין לתבנית הצלייה ומכניסים את ההודו לתנור החם הצורח למשך 35 עד 40 דקות, או עד שהוא משחים יפה. מנמיכים את האש ל -350 מעלות צלזיוס. מכסים במיצי התבנית וסובבים את התבנית כל 30 דקות למשך שארית זמן הבישול; תחשוב 17 דקות לקילו...אתה עושה את המתמטיקה. אם תרנגול הודו מתחיל לקבל חום מדי, אוהל אותו ברפיון עם לסכל.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
6
מוציאים את ההודו מהתנור כאשר מדחום לקריאה מיידית רושם 165 מעלות צלזיוס כאשר הוא מוכנס לחלק העבה ביותר של הירך. (ודא שהמדחום אינו נוגע בעצם.)
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2 בצל ירוק טחון
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
7
מעבירים אותו לתבנית אפייה מסגרת, מכסים בנייר כסף ונותנים לו לנוח לפחות 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
8
הכינו את הרוטב: בעזרת מסננת רשת מסננים את הירקות ממיצי התבנית מעל קערה גדולה ומאפשרים לשומן לעלות למעלה. מחק את הירקות. רזה את השומן ממיצי המחבת, מוסיפים אותו לסיר גדול ומביאים אותו לחום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
9
מקציפים פנימה את הקמח ומבשלים עד לקבלת עקביות של חול רטוב, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
10
מקציפים את מיצי התבנית והציר לתערובת הקמח. מביאים לרתיחה ומצמצמים לרתיחה. מבשלים עד שהוא סמיך, 10 עד 15 דקות. טועמים ומתבלים במלח, במידת הצורך. חותכים את ההודו ומגישים עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק