טורקיה מזוגגת משמש של מא ליפו עם בצל קלוי ורוטב שאלוט
טורקיה מזוגגת משמש עם בצל קלוי ורוטב שאלוט עשויה להיות בדיוק ה-hor d'oeuvre שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 22 מנות סועדים. צופה בדמות שלך? מתכון ללא גלוטן זה מכיל 547 קלוריות , 75 גרם חלבון ו -21 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 35% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם יש לכם דבש, מרווה, מלח ופלפל, וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 12 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 88% . הציון הזה מרהיב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם טארט תפוחים מזוגג משמש , טוסטים כפריים של ברי עם פטריות בר, חמוציות ושאלוט , ופילה בקלה ברוטב שאלוט לימון גראס .
הוראות
מערבבים נקטר משמש, שימורים, ג'ינג'ר ודבש בסיר קטן כבד ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומבשלים עד שמסמיך ומצטמצם ל-1-1/4 כוסות, כ-15 דקות.
לחמאת עשבים: מערבבים 3/4 כוס חמאה ללא מלח בטמפרטורת החדר, 3 כפות מרווה טרייה קצוצה, מלח ופלפל בקערה קטנה. לְהַפְרִישׁ.
תערובת: ממיסים 2 כפות חמאה ללא מלח במחבת גדולה וכבדה על אש בינונית.
מוסיפים בצל ובצל שאלוט: מטגנים עד לריכוך מאוד וחום בהיר, כ-20 דקות.
ניתן להכין תערובת זיגוג, חמאת עשבים ובצל יום אחד קדימה. מכסים בנפרד ומצננים. מביאים חמאת עשבים לטמפרטורת החדר לפני שממשיכים.
מקם את המתלה בשליש התחתון של התנור. מחממים מראש ל-400 מעלות צלזיוס (205 מעלות צלזיוס).
לייבש את הודו עם נייר סופג. מתבלים את חלל ההודו במלח ופלפל.
מניחים את הודו על רשת ומניחים בתבנית צלייה גדולה. החלק את היד מתחת לעור של חזה הודו כדי לשחרר את העור.
מורחים מחצית מחמאת עשבים על השד מתחת לעור. אם ממלאים הודו, כף מלית לתוך החלל הראשי.
מניחים את יתרת חמאת העשבים בסיר קטן. מערבבים על אש נמוכה עד להמסה.
מברישים חמאה מעל מחוץ להודו. קשרו את הרגליים באופן רופף כדי להחזיק את צורת ההודו.
צולים הודו במשך 30 דקות. הורד את טמפרטורת התנור ל-325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס). בשר הודו צלוי שעה 30 דקות, מטפטפים מדי פעם בטפטופי מחבת. אוהל הודו עם נייר כסף כבד; לצלות 45 דקות יותר.
מוסיפים למחבת את תערובת הבצל, 1 קופסת מרק, טימין ו-1/2 כפית מרווה טרייה קצוצה. צולים 15 דקות.
מברישים 1/2 כוס זיגוג חם על הודו. המשך לצלות תרנגול הודו ללא כיסוי עד שמדחום בשר שהוכנס לחלק העבה ביותר של הירך נרשם ל-180 מעלות F, או עד שהמיץ מתבהר כאשר החלק העבה ביותר של הירך מחורר בשיפוד
מברישים מדי פעם בזיגוג, ומוסיפים עוד מרק למחבת אם הנוזלים מתאדים.
אופים כ-40 דקות יותר עבור הודו לא ממולא, וכשעה 10 דקות יותר עבור הודו ממולא.
מניחים הודו על מגש, אוהל עם נייר כסף.
תן לעמוד 30 דקות. שומרים את התערובת במחבת לרוטב.
יוצקים את תוכן תבנית הצלייה למסננת המונחת מעל קערה גדולה. כף שומן ממיצי מחבת בקערה.
מעבירים את תערובת הבצל לבלנדר.
הוסף 1 כוס מיצי מחבת לבלנדר, וטוה עד לקבלת מחית חלקה, הוסף עוד מיצי מחבת ומרק עוף במידת הצורך כדי לדלל את הרוטב לעקביות הרצויה.
מעבירים את הרוטב לסיר גדול וכבד, ומביאים לרתיחה. מבשלים עד שהצבע מעמיק, מורידים כל קצף, כ-5 דקות. מתבלים במלח ופלפל.