אם יש לך בערך 6 שעות ו -40 דקות כדי לבלות במטבח, טורקיה עם זיגוג כתום-דבש עשויה להיות מעולה ללא גלוטן מתכון לנסות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 70 גרם חלבון, 21 גרם שומן, ובסך הכל 498 קלוריות. המתכון הזה מכסה 29% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 18. 37 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. גשו לסופר וקנו דבש, מלח, תפוז, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר זול למדי. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מעולה של 84%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם צלעות חזיר עם זיגוג תפוזים ודבש, טורקיה המבורגרים עם זיגוג חרדל כתום, ו חזה הודו בגריל עם זיגוג תפוח דבש.
הוראות
1
בקערה קטנה שלבו את המרווה, המלח, הפלפל והטימין; מערבבים היטב. משפשפים 2 כפיות בתוך ההודו; הניחו את השאר בצד.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מניחים תפוז בתוך הודו. שיפוד פתחים וקשור מקלות תוף יחד.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוף
3 מקלות בייגלה
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
3
מניחים על רשת בתבנית צלייה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
4
שלב את תערובת המרווה שנותרה עם חמאה; מברישים מעל הודו.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
5
אופים, ללא כיסוי, ב-325 ניתנים לזיהוי למשך 5-1 / 2 שעות או עד שמד חום בשר קורא 170 ניתנים לזיהוי, וצולים כל 30 דקות. כשהתרנגול הודו מתחיל להשחים, מכסים קלות בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
6
בסיר, שלבו את שאר החומרים; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, ללא כיסוי, במשך 15-20 דקות או עד להסמכה קלה, תוך ערבוב מדי פעם.
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
7
מברישים מעל הודו. ממשיכים לאפות, חשפו, 30 דקות עד 1 שעה יותר או עד מדחום קורא 185 ניתוק, צחצוח עם זיגוג מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
רוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
מוציאים מהתנור; מכסים ומניחים לעמוד 20 דקות לפני הגילוף. מסמיכים מיצי מחבת לרוטב אם רוצים.
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוז נוצץ. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות בלטור רוסו אדום ספומנטה. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-8 דולר לבקבוק.
בלטורה רוסו ספומנטה אדומה
הצבע התוסס והאודם של בלטורה רוסו אדום ספומנטה הופך אותו ליין מבעבע שובה לב. ניחוחות מזמינים המזכירים אוכמניות והדרים יוצרים זר מורכב להפליא. יין מבעבע זה, מאוזן ועשיר באופי זני, מתרענן על ידי שילוב טעמים של פטל ודובדבנים המעניקים גימור פריך ונקי.בעוד שספומנטים נהנים באופן מסורתי עם קינוחים, בלטורה רוסו אדום ספומנטה הוא בן לוויה אלגנטי וחגיגי לכל אירוע.אלכוהול: 8.20%