טורקיה פרושוטו סקאלופיני
טורקיה פרושוטו סקאלופיני עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 360 קלוריות, 34 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה מן המתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם מרגרינה, שמן צמחי, גבינת פונטינה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי שהמתכון הזה יהיה כל כך טעים. כדי להשתמש במרגרינה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות חמאת בוטנים כמו קינוח. מתכונים דומים: טורקיה צדפות, סקאלופיני הודו מהיר, ו טורקיה צדפות עם לימון וצלפים.
הוראות
מקום טורקיה בין 2 גיליונות של פלסטיק כבד לעטוף, ולשטח כדי 1/4-אינץ עובי, באמצעות בשר פטיש או מערוך.
מפזרים הודו עם מלח, פלפל וטימין. לחפור בקמח.
מבשלים פרוסות חזה הודו במרגרינה ושמן חם במחבת גדולה על אש בינונית 2 עד 3 דקות מכל צד או עד שהם רכים.
העבירו את הודו לתבנית אפייה משומנת בגודל 13 על 9 על 2 אינץ'.
מניחים 1 פרוסת פרושוטו על כל פרוסת הודו.
מפזרים באופן שווה עם גבינות.
אופים, ללא כיסוי, ב 350 במשך 15 דקות או עד מבעבע.