טורקיה קלאסי ב 5
טורקיה קלאסי 5 עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 823 קלוריות, 112 גרם חלבון ו 38 גרם של שומן למנה. אם יש לך מים, רוזמרין, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הלימונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח, לימונדה וקרח אוכמניות. כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו-20 דקות. נסו מלית טורקיה קלאסית (להשתמש כדי למלא תרנגול הודו), רוטב הודו קלאסי, ו רוטב הודו קלאסי (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
הסר את הקרביים טורקיה מן החלל ולשטוף את טורקיה היטב. לייבש ולשים אותו על מתלה צלייה במחבת צלייה. מלח את חלל טורקיה ולסחוט את המיץ של לימונים בתוך החלל. למלא את החלל עם חצאי לימון, רוזמרין ו 2 רבעי בצל.
מוסיפים את הבצל הנותר, את כל הקרביים ואת חלקי טורקיה, ו -4 כוסות מים לתחתית המחבת הצלייה. מתבלים את העור של טורקיה עם מלח ופלפל, לפי הטעם, ולשפשף עם חמאה.
שים את טורקיה בתנור לצלות עד הטמפרטורה של השד מגיע 170 מעלות F על מדחום מיידי לקרוא, 3 1/2 עד 4 שעות. למרוח את ההודו במיצי פאן כל 30 דקות. מכסים בנייר כסף אם בראונינג מהר מדי.
הסר את טורקיה ללוח חיתוך כאשר מוכן ולאפשר לו לנוח במשך 20 עד 30 דקות לפני גילוף. תארגן את ההודו המגולף על מגש הגשה ותאכל אותו!