טטרזיני עוף קלאסי
טטרזיני עוף קלאסי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 23 גרם חלבון, 29 גרם שומן, ובסך הכל של 485 קלוריות. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, פלפל מתובל, גרגרי מרק עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. מתכון זה מן המתכונים שלי יש 1 אוהדים. עם כפית ציון 36%, המנה הזו לא כל כך סופר. נסו טטרזיני עוף קלאסי, טטרזיני עוף קלאסי, ו טטרזיני הודו קלאסי (מתכונים דומים).
הוראות
מכינים פסטה לפי הוראות החבילה.
בינתיים ממיסים חמאה בתנור הולנדי על אש נמוכה; מקציפים קמח לתערובת אחידה. מבשלים 1 דקה, מטאטאים כל הזמן. מקציפים בהדרגה חלב ויין; מבשלים על אש בינונית, מקציפים כל הזמן, 8 עד 10 דקות או עד שהתערובת מסמיכה ומבעבעת.
להקציף גרגרי מרק, פלפל מתובל, ו 1 כוס גבינת פרמזן.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה קוביות עוף מבושל, פטריות חתוכות ופסטה מבושלת חמה.
תערובת כפית לתבנית אפייה משומנת קלות בגודל 13 - איקס 9 אינץ'; מפזרים שקדים פרוסים וגבינת פרמזן 1 כוס שנותרה.
אופים ב 350 במשך 35 דקות או עד מבעבע.