טילפיה תאילנדית עם כרוב ניצנים וקשיו מתובלים
טילפיה תאילנדית עם כרוב ניצנים & קשיו מתובל נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 536 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה האסייתית הזאת. אם יש לכם קשיו, שמן זית, כרוב ניצנים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בחלב קוקוס קל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ביסקוויט חלב קוקוס לימון (עם ריבת צ'יה אוכמניות) כקינוח. מתכונים דומים: כרוב ניצנים עם אגוזי קשיו, כרוב ניצנים תאילנדי, ו כרוב ניצנים בסגנון תאילנדי.
הוראות
מטלית חום. לרסס תבנית אפייה קטנה עם ספריי בישול.
מוסיפים את חלצי אמנון ומתבלים במלח ופלפל. לזרוק את אגוזי הקשיו ואת קאיין בקערה קטנה ולהוסיף חתיכת נייר. לטגן את הדג במשך כ 3 דקות לכל צד, או עד פתיתי דגים עם מזלג, ולהטגן את קשיו במשך כ 1-2 דקות. הם ישרפו מהר, אז תשגיח עליהם.בינתיים, לחמם את שמן שומשום במחבת גדולה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הג ' ינג ' ר ושום וטחון במשך 1 דקה.
מוסיפים את כרוב הניצנים, פלפל אדום ובצל ירוק וקמח במשך 5 דקות, או עד כרוב הניצנים מתחילים לקבל קצת צבע.
מוסיפים את הקארי הצהוב, משחת קארי אדומה, כמון, רוטב סויה, סוכר חום, מלח וחלב קוקוס.
חום דרך, אבל לא להרתיח.צלחת קצת אורז העליון עם תערובת כרוב ניצנים, ולאחר מכן להוסיף ירך אמנון ומפזרים קשיו וכוסברה ומגישים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו]()
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.