טימבאלו הוא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 560 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-38 היו אומרים שזה פגע במקום. לכו לחנות ותביאו פלפל, חמאה, רסק עגבניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו טימבאלו, ו חצילים Timballo עם Cavatelli (מתכונים דומים).
הוראות
1
שמן חום במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז נקניק sauté, לשבור גושים עם מזלג, עד כבר לא ורוד, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים בצל ועלי דפנה ומטגנים, מערבבים לעתים קרובות, עד שבצל מתחיל להשחים, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיפים גזר, סלרי, מלח ומטגנים, ערבוב מדי פעם, עד ירקות מתחילים לרכך, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4
מוסיפים רסק עגבניות ומבשלים, ערבוב כל הזמן, 1 דקה, ולאחר מכן להוסיף יין deglaze על ידי רותחים, גירוד כל חתיכות חומות, עד שרוב הנוזל הוא התאדה, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מוסיפים פירה עגבניות וסוכר ומרתיחים, ערבוב לעתים קרובות, עד מעובה, 8 עד 10 דקות. רוטב מגניב ולהשליך עלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ליקוריץ צהוב וירוק
1
לבשל פסטה בסיר 6 עד 8 ליטר של רותחים עד אל דנטה, ולאחר מכן להעביר עם רחפן כדי מסננת לנקז (לא לשטוף), הזמנת מים בסיר לבשל chard. פסטה מגניבה, מורחת בתבנית אפייה, כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Chard שוויצרי
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
1/2 קילו טופו יציב, שבור
Skimmer
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
1
הוסף chard לסיר ומבשל, חשוף, עד מכרז, 3 עד 5 דקות, ולאחר מכן להעביר עם skimmer לקערה של קרח ומים קרים.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצרי
1 כפית מלח היקורי מעושן
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
Skimmer
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מסננים chard ולוחצים חופנים, ואז דק קוצצים.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצרי
3
מחממים חמאה בסיר כבד 1 1/2-ל 2-ליטר מעל חום מתון עד הקצף שוכך, ולאחר מכן להוסיף שום ומבשל, לטאטא, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 תפוז, גרידה
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
מוסיפים קמח ומבשלים, מקציפים, 1 דקה, ואז מוסיפים חלב בזרם איטי, מקציפים. מביאים לרתיחה, מקציפים. להפחית חום ומבשל, לטאטא מדי פעם, עד הרוטב הוא מעובה מעט, על 5 דקות. מערבבים ב chard, מלח, פלפל, אגוז מוסקט, ו 2 כפות Parmigiano, ולאחר מכן להסיר מחבת מחום.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano Reggiano
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
8 (U-12) שרימפס
Chard שוויצרי
לוראן מטבח מקצועי®
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1
מניחים מתלה תנור בשליש התחתון של התנור ומחממים תנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
צלחת סופלה שמן ותחתית שורה עם סיבוב של נייר קלף, ואז קלף שמן. מכסים את החלק התחתון של צלחת עם שכבה אחת של פסטה.
מפזרים 1/2 מוצרלה כוס ו 3 כפות פרמזן על פסטה, ואז כפית חצי רוטב בשר בשכבה זוגית על גבינה. מסדרים שליש מהפסטה שנותרה על גבי רוטב בשר בצלחת סופלה ומעל עם כל הכריך, ואז שכבה נוספת של פסטה (כמחצית מהשארית).
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגורר
Parmigiano Reggiano
רוטב חמוציות, להגשה
Chard שוויצרי
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4
מפזרים שארית גבינות, ואז כפית הנותרים רוטב בשר על גבינות. למעלה עם פסטה שנותרה. (ייתכן שנשאר פסטה.) לכסות את הפסטה עם סיבוב משומן של קלף (צד משומן למטה) ולכסות צלחת עם רדיד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
5
אופים בסיר רחב 6 עד 8 ליטר עד מבעבע ושיפוד מתכת או סכין דק מוכנס במרכז טימבאלו יוצא חם למגע, על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
שיפודי מתכת
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
6
הסר צלחת סופלה מאמבט מים ולתת לעמוד, מכוסה, 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
7
הסר רדיד קלף ולהפעיל סכין סביב קצה timballo כדי לשחרר, ואז להפוך מגש על צלחת soufflé ולהפוך timballo על מגש.
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך