טיפות מרנג מנטה
טיפות מרנג מנטה נטול גלוטן,, ללא חלב, ידידותי לפודמפ וצמחוני הר ד ' אובר. מתכון זה מכין 15 מנות עם 54 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 0 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו שבבי שוקולד מנטה, קרם טרטר, צבעי מאכל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 50 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 37%. הציון הזה די גרוע. נסו טיפות מרנג, טיפות מרנג טופי, ו טיפות מרנג אגוז (מתכונים דומים).
הוראות
משמנים קלות ניירות אפייה או מרפדים בנייר אפייה; מניחים בצד.
בקערה גדולה מקציפים חלבונים עד לקבלת קצף.
מוסיפים קרם טרטר, מכים עד שנוצרות פסגות רכות. מקציפים בהדרגה סוכר, 1 כף בכל פעם, עד שנוצרות פסגות נוקשות. מקציפים וניל וצבעי מאכל אם רוצים. מקפלים פנימה את השוקולד צ ' יפס.
זרוק על ידי מעוגל כפות 2 ב. בנפרד על גבי ניירות אפייה מוכנים.
אופים ב 250 מעלות במשך 30-35 דקות או עד יבש למגע.
הסר למתלים להתקררות. אחסן בכלי אטום.