טיפות קרם לימון-קוקוס
זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. מתכונים דומים: טיפות קרם לימון-קוקוס, טיפות קוקוס משובצות יהלומים, ו טיפות דובדבן קוקוס.
הוראות
מחממים תנור ל 177°. Spray 2 יריעות עוגיות עם ספריי בישול.
במעבד מזון, מניחים קוקוס. כיסוי; תהליך, באמצעות תנועה מהירה on-and-off, עד קצוץ דק. בקערה גדולה, מערבבים קוקוס, תערובת עוגיות ו 1/2 כוס אגוזי מקדמיה. תניח בצד.
בקערה בינונית, לנצח גבינת שמנת וחמאה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית על 30 שניות או עד חלקה. הכה בביצה, קליפת לימון וצבע מזון עד מעורבב היטב. במהירות נמוכה, להכות בתערובת קוקוס עד צורות בצק נוקשה.
על יריעות עוגיות, טיפה בצק על ידי כפית מעוגלתחופן 2 אינץ ' זה מזה.
אופים 8 עד 10 דקות או עד הקצוות מתחילים חום. מגניב 1 עד 2 דקות; להסיר מגיליונות עוגיות כדי מתלה קירור. מגניב לגמרי, כ -30 דקות.
מניחים שבבי אפייה ושמן בשקית פלסטיק מקפיא resealable קטנה. מיקרוגל על 45 עד 50 שניות עד שהתרכך. בעדינות לסחוט את התיק עד שבבים חלקים; לחתוך קצה זעיר בפינה אחת של התיק. לסחוט שקית לטפטף על עוגיות.
מפזרים עם אגוזי מקדמיה 1/2 כוס הנותרים.
בואו לעמוד עד טפטוף מתקשה, כ -10 דקות.