טיפים לסינטה דיז'ון
טיפים לסינטה דיז'ון עשויים להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני המנה העיקרית שלך. מתאים ל-4 מנות. תמורת $3.29 למנה, מתכון זה מכסה 29% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 40 גרם חלבון, 26 גרם שומן ובסך הכל 526 קלוריות. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-20 דקות. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש פטרוזיליה, אטריות, פטריות ורוטב סויה. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 58%. טיפים לסינטה דיז'ון, טיפים סינטה עם פטריות וטיפים סינטה עם ירקות דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
במחבת גדולה משחימים בשר בחמאה ושמן; העברה ל-2-Qt. צלחת אפייה. באותה מחבת מקפיצים פטריות עד לריכוך, כ-3 דקות.
להוסיף שום; לבשל עוד דקה.
יוצקים את תערובת הפטריות והטפטופים על הבשר. מכסים ואופים ב-325 מעלות למשך שעה או עד שהבשר רך.
באותה מחבת משלבים את המרק, החומץ ורוטב הסויה; להביא לרתיחה. להרתיח במשך 2 דקות; לְהַפְרִישׁ.
מערבבים את עמילן החרדל והשמנת; מערבבים לתוך תערובת המרק. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך.
מסננים את המיצים מתבנית האפייה לתערובת המרק. מבשלים על אש בינונית עד שמסמיך ומבעבע תוך כדי ערבוב מתמיד.
מקשטים בפטרוזיליה אם רוצים.
יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון
סטייק סינטה עובד ממש טוב עם פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים יותר משתלבים עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סוביניון. Bollinger Brut Special Cuvee עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 60 דולר לבקבוק.
![בולינגר ברוט ספיישל קיווי]()
בולינגר ברוט ספיישל קיווי
צבע זהוב, ייחודי לזני ענבים שחורים. בועות עדינות מאוד. באף יש לו מורכבות ארומטית יפה, פרי בשל וניחוחות מתובלים, עם רמזים לתפוחים קלויים, לפתן תפוחים ואפרסקים. בחיך, יש שילוב עדין של מבנה, אורך וחיות. הבועות הן כמו קטיפה. טעמים של אגסים, בריוש וניחוחות חריפים, תווים של אגוזי מלך טריים. שילוב עם כל הדגים, במיוחד סושי וסשימי, רכיכות כמו שרימפס, סרטנים, סרטנים ולובסטר בגריל, עופות ובשר לבן, קשיו, פרמזן או פרושוטו.