טירמיסו
טירמיסו דורש כ 7 שעות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 40 גרם של שומן, וסך הכל 575 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. אם יש לך טיה מריה, שמנת כבדה, מסקרפונה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 20% המנה הזאת לא כל כך סופר. מתכונים דומים: טירמיסו קלאסי ושוקולד ללא קפה-טירמיסו כתום, טירמיסו, ו טירמיסו.
הוראות
מערבבים יחד מים, אבקת אספרסו, 1 כף סוכר, ו Tia מריה בקערה רדודה עד הסוכר מומס, ואז מגניב.
לנצח חלמונים ביצה, מרסלה, ונשאר 1/2 כוס סוכר בקערת מתכת להגדיר מעל סיר של מים בקושי מבעבע באמצעות מערבל חשמלי whisk או כף יד עד שולש נפח, 5 עד 8 דקות.
הסר קערה מחום. הכה בmascarpone עד רק בשילוב.
Beat שמנת בקערה גדולה עד שהיא מחזיקה פסגות נוקשות.
מקפלים תערובת מסקרפונה לתוך קצפת בעדינות אבל ביסודיות.
טובל את שני הצדדים של כל ladyfinger לתוך תערובת קפה, שורה תחתונה של 13 על ידי 9 על ידי 3 אינץ תבנית אפייה עם 18 ladyfingers ב 3 שורות, חיתוך הקצוות כדי להתאים במידת הצורך.
מורחים חצי מילוי מסקרפונה למעלה. לטבול הנותרים 18 ladyfingers בקפה ולארגן מעל מילוי במחבת.
מורחים הנותרים mascarpone מילוי על גבי אבק עם קקאו. צמרמורת, מכוסה, לפחות 6 שעות.
בואו tiramisu לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות לפני ההגשה, ואז אבק עם יותר קקאו.
* אתה יכול להחליף 2 כוסות אספרסו טרי מבושל למים ואבקת אספרסו מיידית. * טירמיסו יכול להיות מקורר עד 2 ימים.