טירמיסו
טירמיסו דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 317 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. לך לחנות ותביא את קרטון מסקרפונה, סוכר חום, קלואה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכונים דומים: טירמיסו קלאסי ושוקולד ללא קפה-טירמיסו כתום, טירמיסו, ו טירמיסו.
הוראות
כדי להכין טפטוף אספרסו, לשלב הראשון 3 מרכיבים בסיר קטן על חום בינוני גבוה; להביא לרתיחה. לבשל 1 דקה, ערבוב מדי פעם.
הסר מהחום; מערבבים ב 2 כפות ליקר. מגניב לגמרי.
כדי להכין מילוי, לשלב גבינות בקערה גדולה, והכה עם מיקסר במהירות בינונית עד חלקה.
הוסף 1/3 כוס סוכר מגורען, סוכר חום, ו 2 כפות ליקר; הכה במהירות בינונית עד מעורבב היטב.
פיצול ladyfingers במחצית לאורכו. מסדרים 24 חצאים ladyfinger, לחתוך צדדים למעלה, בחלק התחתון של צלחת אפייה מרובע 8 אינץ'.
טפטוף של חצי טפטוף אספרסו על גבי חצי אצבע.
מורחים חצי מילוי על חצאי ladyfinger, וחוזרים על ההליך עם חצאי ladyfinger הנותרים, טפטוף אספרסו, ומילוי.
שלב 1 1/2 כפיות קקאו ושוקולד; מפזרים באופן שווה על גבי מילוי. כיסוי וצינה במשך 2 שעות.
מניחים קיסמים במרכז ובכל פינה של המנה כדי למנוע את לעטוף פלסטיק דבק טירמיסו כפי שהוא צמרמורת.