קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

טירמיסו

טירמיסו
טירמיסו דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 317 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. לך לחנות ותביא את קרטון מסקרפונה, סוכר חום, קלואה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכונים דומים: טירמיסו קלאסי ושוקולד ללא קפה-טירמיסו כתום, טירמיסו, ו טירמיסו.

הוראות

1
כדי להכין טפטוף אספרסו, לשלב הראשון 3 מרכיבים בסיר קטן על חום בינוני גבוה; להביא לרתיחה. לבשל 1 דקה, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
הסר מהחום; מערבבים ב 2 כפות ליקר. מגניב לגמרי.
מרכיבים שתצטרך
(מקרטון)(מקרטון)
3
כדי להכין מילוי, לשלב גבינות בקערה גדולה, והכה עם מיקסר במהירות בינונית עד חלקה.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
הוסף 1/3 כוס סוכר מגורען, סוכר חום, ו 2 כפות ליקר; הכה במהירות בינונית עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
(מקרטון)(מקרטון)
5
פיצול ladyfingers במחצית לאורכו. מסדרים 24 חצאים ladyfinger, לחתוך צדדים למעלה, בחלק התחתון של צלחת אפייה מרובע 8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
8 כפיות ליקר RumChata8 כפיות ליקר RumChata
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
6
טפטוף של חצי טפטוף אספרסו על גבי חצי אצבע.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
7
מורחים חצי מילוי על חצאי ladyfinger, וחוזרים על ההליך עם חצאי ladyfinger הנותרים, טפטוף אספרסו, ומילוי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
8
שלב 1 1/2 כפיות קקאו ושוקולד; מפזרים באופן שווה על גבי מילוי. כיסוי וצינה במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
1
מניחים קיסמים במרכז ובכל פינה של המנה כדי למנוע את לעטוף פלסטיק דבק טירמיסו כפי שהוא צמרמורת.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Spalletti Kianti D. O. C. G. (). יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
ספאלטי קיאנטי די. או. סי. ג ' י.
ספאלטי קיאנטי די. או. סי. ג ' י.
מיוצר בעיקר מן הגפנים Sangioveto של האחוזה Poggio Reale, זה יין קלאסי מובנה מראה הערות של אדמה ועור על האף עם גוונים woodsy. הפרי נקי ורך, עם טאנינים עדינים על הגימור.