קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 36 דק.
מנות12
ציון בריאות1
מגזין

טירמיסו שוקולד

טירמיסו שוקולד
טירמיסו שוקולד לוקח בערך 8 שעות ו 36 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. לקינוח הזה יש 308 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן למנה. גשו לסופר וקנו שמנת מתוקה, סוכר, חלמונים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 11 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 20%, וזה לא כל כך סופר. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם טירמיסו קלאסי וטירמיסו שוקולד-תפוז ללא קפה, טירמיסו שוקולד, ו טירמיסו שוקולד.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מניחים את גבינת המסקרפונה בקערה גדולה ומניחים בצד. בעזרת מערבל חשמלי מקציפים את השמנת ו -1 / 4 כוס הסוכר בקערה בינונית עד שנוצרות פסגות רכות. מקפלים את הקצפת לתוך המסקרפונה. ואז מקפלים פנימה את זבגליונה השוקולד המצונן. מכסים ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
קצפתקצפת
שוקולדשוקולד
קרםקרם
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
3
הקציפו את האספרסו המחומם ואת 1/4 כוס הסוכר הנותרת בקערה בינונית אחרת עד לקבלת תערובת אחידה. מרפדים תבנית כיכר מתכת בגודל 9 1/4 על 5 על 2 3/4 אינץ ' בניילון, ומאפשרים לפלסטיק להתרחב על הצדדים. עובדים עם עוגיה 1 בכל פעם, טובלים 8 עוגיות באספרסו, ומסדרים בשכבה אחת זו לצד זו על תחתית התבנית המוכנה.
מרכיבים שתצטרך
אספרסואספרסו
עוגיותעוגיות
סוכרסוכר
עוטףעוטף
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
מחבת כיכרמחבת כיכר
מקציףמקציף
קערהקערה
4
כף 1/3 מתערובת המסקרפונה מעל העוגיות לכיסוי. חזור על טבילת 8 מהעוגיות באספרסו ושכבת העוגיות ותערובת המסקרפונה שנותרה 2 פעמים נוספות. טובלים את 8 העוגיות הנותרות באספרסו ומסדרים זה לצד זה על גבי הטירמיסו. לחץ קלות כדי לדחוס מעט (השכבה האחרונה תשתרע מעל דפנות התבנית). מכסים את הטירמיסו בניילון ומקררים לפחות 6 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
אספרסואספרסו
עוגיותעוגיות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
הסר את הפלסטיק מעל הטירמיסו. הפוך את הטירמיסו על מגש.
6
הסר את הפלסטיק. מנפים את הקקאו מעל הטירמיסו, ובעזרת קולפן ירקות או סכין חדה מכינים שבבי שוקולד מריר ומפזרים מעל.
מרכיבים שתצטרך
שבבי שוקולדשבבי שוקולד
ירקירק
אבקת קקאואבקת קקאו
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
סכיןסכין
7
מוסיפים שמנת ושוקולד לסיר קטן וכבד. מבשלים על אש בינונית, תוך ערבוב לעיתים קרובות, עד שהשוקולד צ ' יפס נמס וחלק. מניחים בצד ושומרים על חום.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפסשוקולד צ ' יפס
שוקולדשוקולד
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
8
הקציפו את החלמונים, הסוכר, המרסלה והמלח בקערת זכוכית גדולה עד לקבלת תערובת אחידה. הניחו את הקערה מעל סיר מים רותחים, אך אל תתנו לתחתית הקערה לגעת במים.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננתשמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
סוכרסוכר
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מקציףמקציף
קערהקערה
9
מקציפים את תערובת הביצים מעל המים הרותחים עד שהיא סמיכה וקרמית, כ -4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
10
מסירים מהאש.
11
בעזרת מרית גומי גדולה מקפלים את תערובת השוקולד המומס לתערובת הביצים. מכסים ומכניסים למקרר לצינון מלא.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, קיאנטיname, Moscato Dasti, ורדיקיו., Trebbiano

טירמיסו עובד ממש טוב עם שמנת שרי, פורט וקיאנטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. קרם סולרה שרי עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
קרם סולרה שרי
קרם סולרה שרי
קרם סולרה שרי יש ענבר מבריק וגוון נחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף מלא בינוני עם גימור ארוך וטעים.