טלה וארטישוק טארט: Tortino di Agnello ו Carciofi
טלה וארטישוק טארט: Tortino di Agnello ו Carciofi דורש על 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 540 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. לכי לחנות וקחי ארטישוקים, בשר כבש, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: צלעות כבש בגריל (agnello A Scotadito), כתף כבש צלויה (Agnello De Latte Arrosto), ו Crocchette d ' angnello e bieta (כבש ושוויצרי Chard Croquettes).
הוראות
כדי להפוך את הפסטה: לנפות יחד את הקמח והמלח ויוצקים על קרש חיתוך נקי או משטח עבודה. הפוך באר במרכז תל הקמח.
בקערה קטנה, מקציפים יחד את שמן הזית והיין.
מוסיפים מעט מתערובת שמן הזית למרכז הבאר בכל פעם, מתחילים לאט לעבוד את הנוזל לתוך הקמח, מקפידים לשמור על קיר חיצוני של קמח עד הסוף. להמשיך לעבוד ביד עד שכל הנוזל כבר משולב ואתה יצרת כדור הומוגני של בצק. אם הבצק יבש מדי להוסיף 1 כפית מים בכל פעם עד הבצק מגיע יחד. להמשיך ללוש את הבצק במשך 5 דקות יותר. מניחים את הבצק בצד לנוח, מכוסה במטלית לחה, במשך 30 דקות.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
בזהירות לחתוך את קצות הארטישוק, להסיר את כל העלים החיצוניים הקשים, לקלף את הבסיס.
חותכים כל ארטישוק לשניים ולהסיר את לחנוק מטושטשת באמצע. חותכים כל חצי לפרוסות 1/4 אינץ'.
במחבת סאוט 12 אינץ', מחממים 1 כפות שמן זית על להבה בינונית גבוהה עד השמן חם אבל לא מעשן.
מוסיפים את השום והפטרוזיליה ומבשלים עד שהשום רך וזהוב בהיר.
מוסיפים את הטלה ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהבשר חום מכל הצדדים, כ -8 דקות.
מוסיף את הארטישוקים ומבשלים עוד 5 דקות, עד carmelized.
מוסיף את היין הלבן ולתת להתבשל במשך כמה דקות. מתבלים במלח, לפי הטעם.
באמצעות כף 1 הנותרים של שמן זית, משמנים קלות תבנית אפייה עגולה 9 אינץ 'עם צדדים 2 אינץ'.
בקערה קטנה, מערבבים יחד את הביצה, היוגורט, ו 1 כף פטרוזיליה קצוצה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ואז מניחים בצד.
באמצעות מחבת מתגלגלת מקורנת קלות, מגלגלים את הבצק עד שהוא יוצר מעגל 9 אינץ'. בעדינות להניח את הבצק בתחתית המחבת.
מורחים את הכבש ואת תערובת ארטישוק על הבצק. למעלה עם שכבה אפילו של פרוסות ביצה קשה, ואז עם תערובת ביצה ויוגורט. מתבלים עם פתיתי צ ' ילי, פלפל שחור, טפטוף של שמן זית כתית מעולה ופקורינו מגוררת.
מניחים בתנור ואופים עד היוגורט הוא חום זהוב, כ 40 דקות.