טליאטלה בסגנון קרבונרה עם אספרגוס בגריל ופירורי לחם לימון
טליאטלה בסגנון קרבונרה עם אספרגוס בגריל ופירורי לחם לימון עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 36 גרם חלבון, 57 גרם שומן, ובסך הכל 796 קלוריות. מתכון זה מאוכלרשת יש 1 אוהדים. הרביעי ביולי יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. צאו לחנות ואספו יין, פירורי לחם, פנצ'טה ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. זה הוא יקר מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 74%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון פסטה קרבונרה עם אספרגוס, פנצ'טה ופירורי לחם של עשב לימון, אספרגוס בגריל עם צ'ילי ולימון פירורי לחם, ו אספרגוס בגריל עם פירורי לחם עשב לימון.
הוראות
1
מחממים מחבת גריל על אש בינונית-גבוהה. מטפטפים קלות את האספרגוס באוו, ואז צולים עד שהוא חרוך, מסומן באופן שווה ורך, 7 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1 כוס סוכר לבן
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
פתיתי ירקות
2
חותכים לחתיכות בגודל 1 אינץ ' בזווית, או פורסים דק אם האספרגוס סמיך.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
3
בינתיים מביאים לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים לפסטה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
4
מחממים 1 כף אבו במחבת קטנה על אש בינונית. ממיסים את החמאה לשמן; כשהוא מקציף מערבבים פנימה את גרידת הלימון, ואז מוסיפים את פירורי הלחם ומערבבים עד שהם לחים. מבשלים תוך כדי ערבוב מדי פעם עד שפירורי הלחם מזהיבים עמוק. מערבבים פנימה את העירית והפטרוזיליה ומסירים מהאש.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
כסף ללא נעליים
1/4 כוס שומן חזיר
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
1 כוס סוכר לבן
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
מחממים את 3 כפות האוו הנותרות במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים את הפנצ ' טה ו -2 כפיות פלפל, ומבשלים תוך ערבוב למשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
7
מוסיפים את השום ומערבבים עוד 1 עד 2 דקות, ואז מוסיפים את היין ומנמיכים את האש לנמוכה.
מוסיפים את הפסטה למים הרותחים ומבשלים עד לדרגת אל-דנטה. שמרו 1 כוס ממי הבישול רגע לפני ניקוז הפסטה, והקציפו אותה לחלמונים כדי למתן אותם.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טיפים עגולים לפינה #4
10
מוסיפים את האספרגוס לתערובת הפנצ ' טה ומחממים.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
11
מסננים את הפסטה ומוסיפים אותה למחבת עם האספרגוס והפנצ ' טה.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
12
יוצקים את תערובת הביצים מעל, לכבות את החום לזרוק במשך 1 דקה, הוספת הגבינה בשניות האחרונות. מחלקים את הפסטה בין קערות רדודות ומעליהם הרבה פירורי לחם לימון.