טליאטלה בסגנון קרבונרה עם אספרגוס בגריל ופירורי לחם לימון
טליאטלה בסגנון קרבונרה עם אספרגוס בגריל ופירורי לחם לימון עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 36 גרם חלבון, 57 גרם שומן, ובסך הכל 796 קלוריות. מתכון זה מאוכלרשת יש 1 אוהדים. הרביעי ביולי יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. צאו לחנות ואספו יין, פירורי לחם, פנצ'טה ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. זה הוא יקר מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 74%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון פסטה קרבונרה עם אספרגוס, פנצ'טה ופירורי לחם של עשב לימון, אספרגוס בגריל עם צ'ילי ולימון פירורי לחם, ו אספרגוס בגריל עם פירורי לחם עשב לימון.
הוראות
מחממים מחבת גריל על אש בינונית-גבוהה. מטפטפים קלות את האספרגוס באוו, ואז צולים עד שהוא חרוך, מסומן באופן שווה ורך, 7 עד 10 דקות.
חותכים לחתיכות בגודל 1 אינץ ' בזווית, או פורסים דק אם האספרגוס סמיך.
בינתיים מביאים לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים לפסטה.
מחממים 1 כף אבו במחבת קטנה על אש בינונית. ממיסים את החמאה לשמן; כשהוא מקציף מערבבים פנימה את גרידת הלימון, ואז מוסיפים את פירורי הלחם ומערבבים עד שהם לחים. מבשלים תוך כדי ערבוב מדי פעם עד שפירורי הלחם מזהיבים עמוק. מערבבים פנימה את העירית והפטרוזיליה ומסירים מהאש.
מחממים את 3 כפות האוו הנותרות במחבת גדולה על אש בינונית.
מוסיפים את הפנצ ' טה ו -2 כפיות פלפל, ומבשלים תוך ערבוב למשך 3 דקות.
מוסיפים את השום ומערבבים עוד 1 עד 2 דקות, ואז מוסיפים את היין ומנמיכים את האש לנמוכה.
מקציפים קלות את החלמונים בקערה קטנה.
מוסיפים את הפסטה למים הרותחים ומבשלים עד לדרגת אל-דנטה. שמרו 1 כוס ממי הבישול רגע לפני ניקוז הפסטה, והקציפו אותה לחלמונים כדי למתן אותם.
מוסיפים את האספרגוס לתערובת הפנצ ' טה ומחממים.
מסננים את הפסטה ומוסיפים אותה למחבת עם האספרגוס והפנצ ' טה.
יוצקים את תערובת הביצים מעל, לכבות את החום לזרוק במשך 1 דקה, הוספת הגבינה בשניות האחרונות. מחלקים את הפסטה בין קערות רדודות ומעליהם הרבה פירורי לחם לימון.