טליאטלה עם אפונה מרוסקת, נקניק, גבינת ריקוטה
טליאטלה עם אפונה מרוסקת, נקניק, גבינת ריקוטה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 696 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. 101 אדם התרשמו מתכון זה. גשו לסופר וקנו שמן זית, שום, גבינת פקורינו רומנו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפסטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פסטה קינוח שוקולד כקינוח. מתכונים דומים: טליאטלה עם אפונה מרוסקת, נקניק, גבינת ריקוטה-Giada, אפונה מרוסקת וגבינת ריקוטה, ו פסטה עם אפונה מרוסקת וריקוטה.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד מכרז אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם, על 8 עד 10 דקות אם יבש או על פי הוראות החבילה אם טרי.
מסננים פסטה הזמנת 1 כוס של מי בישול פסטה.
בינתיים, במחבת גדולה וכבדה לחמם את שמן זית ושום על חום בינוני גבוה ולהוסיף את הנקניק. השתמש בכפית עץ כדי לשבור את הנקניק לחתיכות בגודל ביס. כשהנקניקייה תשחה, בערך 5 דקות.
מוסיפים את האפונה למחבת, באמצעות כף העץ, לרסק את האפונה. כבה את החימום.
מוסיפים את גבינת הריקוטה יחד עם הפסטה המבושלת וזורקים למעיל, מוסיפים את מי בישול הפסטה בתוספות של 1/4 כוסות, במידת הצורך, כדי להפוך את הפסטה ללחה. תחזיר את הנקניק למחבת.
מוסיפים את בזיליקום, גבינת פקורינו רומנו ומלח. לזרוק בעדינות מעיל לשרת מיד.