קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות6
ציון בריאות32
מגזין

טליאטלה עם אפונה מרוסקת, נקניק, גבינת ריקוטה

טליאטלה עם אפונה מרוסקת, נקניק, גבינת ריקוטה
טליאטלה עם אפונה מרוסקת, נקניק, גבינת ריקוטה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 696 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. 101 אדם התרשמו מתכון זה. גשו לסופר וקנו שמן זית, שום, גבינת פקורינו רומנו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפסטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פסטה קינוח שוקולד כקינוח. מתכונים דומים: טליאטלה עם אפונה מרוסקת, נקניק, גבינת ריקוטה-Giada, אפונה מרוסקת וגבינת ריקוטה, ו פסטה עם אפונה מרוסקת וריקוטה.

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד מכרז אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם, על 8 עד 10 דקות אם יבש או על פי הוראות החבילה אם טרי.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
3
מסננים פסטה הזמנת 1 כוס של מי בישול פסטה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
4
בינתיים, במחבת גדולה וכבדה לחמם את שמן זית ושום על חום בינוני גבוה ולהוסיף את הנקניק. השתמש בכפית עץ כדי לשבור את הנקניק לחתיכות בגודל ביס. כשהנקניקייה תשחה, בערך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
להסיר ולהניח בצד.
6
מוסיפים את האפונה למחבת, באמצעות כף העץ, לרסק את האפונה. כבה את החימום.
מרכיבים שתצטרך
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים את גבינת הריקוטה יחד עם הפסטה המבושלת וזורקים למעיל, מוסיפים את מי בישול הפסטה בתוספות של 1/4 כוסות, במידת הצורך, כדי להפוך את הפסטה ללחה. תחזיר את הנקניק למחבת.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוסיפים את בזיליקום, גבינת פקורינו רומנו ומלח. לזרוק בעדינות מעיל לשרת מיד.
מרכיבים שתצטרך
פקורינו רומנופקורינו רומנו
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום