קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות6
ציון בריאות32
מגזין

טליאטלה עם אפונה מרוסקת, נקניק, גבינת ריקוטה

טליאטלה עם אפונה מרוסקת, נקניק, גבינת ריקוטה
טליאטלה עם אפונה מרוסקת, נקניק, גבינת ריקוטה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 696 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. 101 אדם התרשמו מתכון זה. גשו לסופר וקנו שמן זית, שום, גבינת פקורינו רומנו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפסטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פסטה קינוח שוקולד כקינוח. מתכונים דומים: טליאטלה עם אפונה מרוסקת, נקניק, גבינת ריקוטה-Giada, אפונה מרוסקת וגבינת ריקוטה, ו פסטה עם אפונה מרוסקת וריקוטה.

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד מכרז אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם, על 8 עד 10 דקות אם יבש או על פי הוראות החבילה אם טרי.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
3
מסננים פסטה הזמנת 1 כוס של מי בישול פסטה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
4
בינתיים, במחבת גדולה וכבדה לחמם את שמן זית ושום על חום בינוני גבוה ולהוסיף את הנקניק. השתמש בכפית עץ כדי לשבור את הנקניק לחתיכות בגודל ביס. כשהנקניקייה תשחה, בערך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
להסיר ולהניח בצד.
6
מוסיפים את האפונה למחבת, באמצעות כף העץ, לרסק את האפונה. כבה את החימום.
מרכיבים שתצטרך
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים את גבינת הריקוטה יחד עם הפסטה המבושלת וזורקים למעיל, מוסיפים את מי בישול הפסטה בתוספות של 1/4 כוסות, במידת הצורך, כדי להפוך את הפסטה ללחה. תחזיר את הנקניק למחבת.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים את בזיליקום, גבינת פקורינו רומנו ומלח. לזרוק בעדינות מעיל לשרת מיד.
מרכיבים שתצטרך
פקורינו רומנופקורינו רומנו
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק