טמאלס גבינת עיזים עם זיתים וצימוקים
מתכון ללא גלוטן וצמחוני זה משרת 8 . מנה אחת מכילה 247 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן. אם יש לכם זיתים, גבינת עיזים, בצל ירוק וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. מתכון זה מן המתכונים שלי יש 1 אוהדים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 50%. הציון הזה די טוב. נסו מנגולד שוויצרי עם סלק, גבינת עיזים וצימוקים, סלט פירות יער חיטה עם גבינת עיזים וצימוקים זהובים, ו גבינת עיזים, בייקון וצימוקים ממולאים חזה עוף (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים קליפות תירס בקערה גדולה; מכסים במים. משקל קליפות למטה עם פחית; להשרות 30 דקות.
שלב צימוקים ו -7 המרכיבים הבאים (דרך גבינת שמנת), תוך ערבוב טוב לשילוב. עבודה עם קליפה אחת בכל פעם, מקום 3 כפות בסיסי מסה בצק במרכז קליפה על 1/2 אינץ מהחלק העליון של קליפה; עיתונות בצק לתוך 4-אינץ-ארוך על ידי 3-אינץ-רחב מלבן. כפית על 1 כף תערובת גבינה בצד אחד של בצק. באמצעות קליפת תירס כמדריך שלך, לקפל קליפה מעל טמלה, להיות בטוח כדי לכסות מילוי עם בצק; לקפל מעל 1 יותר זמן. מקפלים את הקצה התחתון של הקליפה מתחת.
מניחים טמלה, בצד התפר כלפי מטה, על מתלה של תבנית צלייה מרופדת במגבת לחה. חזור על ההליך עם שאר הקליפות, בצק מסה בסיסי ומילוי. מכסים טמאלס מלא במגבת לחה נוספת.
יוצקים 2 כוסות מים חמים בתחתית מחבת צלייה; למעלה עם מתלה מוכן.
אדים טמאלס ב 450 במשך 55 דקות, הוספת מים לפי הצורך כדי לשמור על עומק של כ 1/2 אינץ'.
תנו לטמאלס לעמוד 10 דקות.