טמאלס מרוקאי
מתכון זה מספק 20 מנות. עם 125 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו 3/4 כוסות רוטב איטלקי, עוף, בצק, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו גבינה עם Tamales צ'ילה קלוי: Tamales de Queso con Rajas, Tamales Santafereños o Bogotános (Santa Fe Region Tamales), ו Tamales הקולומביאני של אמא (Tamales Colombianos de mi Mamá) (מתכונים דומים).
הוראות
משרים קליפות תירס במים חמים 30 דקות או לתת לעמוד לילה במים בטמפרטורת החדר. הכן מתכון בצק Tamale, הוספת הכמון, כורכום וכוסברה עם הקמח.
להרכיב tamales על ידי הפצת 2 כפות. של תערובת מסה (בצק tamale) לתוך מלבן 3x2 אינץ 'למטה במרכז כל קליפת תירס, משאיר כ 2 אינץ' חשוף בחלק העליון של הקליפה. כף 1 כף. של העוף על המאסה בכל קליפה.
מערבבים רוטב וכוסברה; כפית 1 כפית. של תערובת ההלבשה למטה במרכז תערובת מאסה בכל קליפה; לקפל מעל הצדדים של הקליפה ושני הקצוות כדי לסגור לחלוטין את המילוי.
לעמוד tamales בסל ספינת בסיר גדול מלא 1/4 מלא במים. (ודא tamales לא נוגעים במים.) להביא מים לרתיחה; לכסות. קיטור 1 שעה או עד tamales למשוך מקליפות התירס, הוספת מים נוספים לסיר בעת הצורך.
הסר tamales מסל קיטור; מגניב מעט. למעלה עם BREAKSTONE של או קנודסן שמנת חמוצה רק לפני ההגשה, אם תרצה בכך.