טנדורי טופו וירקות קבב
טנדורי טופו וירקות קבב נטול גלוטן, ופסקאטרי ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 502 קלוריות, 33 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 28% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד טוב כמנה עיקרית. אם יש לכם מלח, כוסברה טחונה, שמן קנולן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 67%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: קבב טנדורי, קבב עוף טנדורי, ו קבב עוף טנדורי.
הוראות
מסדרים טופו בשכבה אחת על תבנית מרופדת בנייר כסף מצופה בתרסיס בישול.
אופים בחום של 375 למשך 25 דקות או עד שטופו משחרר 3 כפות נוזלים או יותר.
שלב בצל קצוץ ו -8 המרכיבים הבאים (דרך שום) בקערה גדולה.
מוסיפים טופו, פטריות ופלחי בצל; זורקים בעדינות לציפוי.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות.
בעוד טופו וירקות למרינדה, להכין אורז. מביאים מים לרתיחה בסיר בינוני; מערבבים אורז. מכסים, מנמיכים את האש ומבשלים 15 דקות או עד שנוזל נספג. מערבבים צימוקים ו 1/4 כפית מלח.
תן לעמוד 5 דקות; מוך במזלג.
הסר טופו וירקות מן הקערה; להשליך מרינדה. משחילים קוביות טופו, פטריות ופלחי בצל לסירוגין על שיפודים 8 (6 אינץ'). מצפים קלות קבבים בתרסיס בישול; מפזרים 3/4 כפית מלח שנותרה.
מניחים קבבים על מתלה גריל מצופה בתרסיס בישול; גריל 4 דקות מכל צד או עד להשחמה קלה.