טנדרלוין בקר בגריל עם שלושה עשבי תיבול צ'ימיצ' ורי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל בשר בקר בגריל Chanderloin עם Chimichurri עשב שלושה. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 633 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 54 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו כוסברה, נענע, פלפל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הדרום אמריקאי. מתכונים דומים: צלע צלויה עם שאלוט צלוי וחמאת עשבי תיבול, עץ אלון ארגנטינאי-פילה בקר עם רוטב צ'ימיצ' ורי, ו עץ אלון ארגנטינאי-פילה בקר עם רוטב צ'ימיצ' ורי.
הוראות
מערבבים את כל החומרים בקערה קטנה.
לעשות קדימה: יכול להתבצע 2 ימים קדימה. לאחסן אטום בטמפרטורת החדר.
שלב הראשון 8 מרכיבים בבלנדר; להתמזג עד כמעט חלקה.
הוסף 1/4 של פטרוזיליה, 1/4 של כוסברה, ו 1/4 של מנטה; תערובת עד משולב.
להוסיף עשבי תיבול הנותרים 3 תוספות נוספות, טיהור עד חלקה כמעט לאחר כל תוספת.
לעשות קדימה: יכול להתבצע 3 שעות קדימה. כיסוי; צמרמורת.
תן בשר לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה.
הכן ברביקיו (חום גבוה). יבש בשר בקר עם מגבות נייר; מברשת עם שמן.
מפזרים בכל רחבי עם spice rub, באמצעות כל התערובת (ציפוי יהיה עבה).
מניחים בשר בקר על הגריל; לצרוב 2 דקות בכל צד. להפחית חום בינוני גבוה. הגריל נחשף עד למדחום הנקרא מיידית שהוכנס לתוך החלק העבה ביותר של אוגרי בקר 54° עבור בשר בקר בינוני-נדיר, נע לחלק קריר יותר של הגריל לפי הצורך כדי למנוע שריפה, והופך מדי פעם, כ -40 דקות.
העברה לצלחת; לכסות באופן רופף עם נייר ולתת לנוח 15 דקות. פרוסה דק בשר חצייה.
מגישים עם רוטב צ 'ימיצ' ורי.
* זמין בחנויות מזון מיוחדות ומ tienda.com.