קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות8
מגזין

טנדרלוין בקר צלוי עם רוטב מרלו שאלוט

טנדרלוין בקר צלוי עם רוטב מרלו שאלוט
גשו לסופר וקנו מרלו, מלח כשר, פלפל סדוק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 36% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: Gorgonzola-ופטריות ממולאים בשר טנדרלוין עם רוטב מרלו, פילה בקר ברוטב שאלוט, ו פילה בקר ברוטב חרדל שאלוט.

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
כדי להכין פילה, לחמם מחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מערבבים מרווה, פלפל, שום, ומלח; לשפשף מעל פילה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
4
הוסף פילה למחבת; לבשל 6 דקות, בראונינג קל מכל הצדדים.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
הכנס מדחום בשר לתוך החלק העבה ביותר של tenderloin. כיסוי ידית של מחבת עם נייר.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
אופים ב 350 במשך 25 דקות או עד רשם מדחום 140 (בינוני נדיר) או מידה רצויה של doneness.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
מניחים tenderloin על קרש חיתוך; לכסות באופן רופף עם נייר.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
8
בואו לעמוד 15 דקות. (טמפרטורה של tenderloin יגדל 5 על עמידה.)
9
כדי להכין רוטב, מחבת חום מצופה בתרסיס בישול על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
להוסיף שאלוט; לטגן 3 דקות או עד מכרז. מערבבים ביין. מביאים לרתיחה; מבשלים עד מופחת 3/4 כוס (כ 4 דקות). מערבבים במרק; לבשל עד מופחת 1 1/4 כוסות (כ 6 דקות).
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
11
מוסיפים חמאה, ערבוב עד מומס. מערבבים פטרוזיליה ו 1/4 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
12
מגישים עם tenderloin.