טנדרלוין בקר צלוי עם רוטב מרלו שאלוט
גשו לסופר וקנו מרלו, מלח כשר, פלפל סדוק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 36% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: Gorgonzola-ופטריות ממולאים בשר טנדרלוין עם רוטב מרלו, פילה בקר ברוטב שאלוט, ו פילה בקר ברוטב חרדל שאלוט.
הוראות
כדי להכין פילה, לחמם מחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
מערבבים מרווה, פלפל, שום, ומלח; לשפשף מעל פילה.
הוסף פילה למחבת; לבשל 6 דקות, בראונינג קל מכל הצדדים.
הכנס מדחום בשר לתוך החלק העבה ביותר של tenderloin. כיסוי ידית של מחבת עם נייר.
אופים ב 350 במשך 25 דקות או עד רשם מדחום 140 (בינוני נדיר) או מידה רצויה של doneness.
מניחים tenderloin על קרש חיתוך; לכסות באופן רופף עם נייר.
בואו לעמוד 15 דקות. (טמפרטורה של tenderloin יגדל 5 על עמידה.)
כדי להכין רוטב, מחבת חום מצופה בתרסיס בישול על חום בינוני גבוה.
להוסיף שאלוט; לטגן 3 דקות או עד מכרז. מערבבים ביין. מביאים לרתיחה; מבשלים עד מופחת 3/4 כוס (כ 4 דקות). מערבבים במרק; לבשל עד מופחת 1 1/4 כוסות (כ 6 דקות).
מוסיפים חמאה, ערבוב עד מומס. מערבבים פטרוזיליה ו 1/4 כפית מלח.