קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות47
מגזין

טנדרלוין חזיר אידיוט עם סלסה אוכמניות

טנדרלוין חזיר אידיוט עם סלסה אוכמניות
מתכון חזיר אידיוט Tenderloin עם סלסה אוכמניות יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בסביבה 45 דקות. מנה אחת מכילה 481 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. אם יש לך מלח, האיים הקריביים אידיוט תיבול, בזיליקום, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: טנדרלוין חזיר אידיוט עם סלסה אננס, טנדרלוין חזיר אידיוט עם סלסה אננס, ו בשר חזיר ג'מייקני מעושן.

הוראות

1
מחממים גריל לחום 350 עד 400 (בינוני-גבוה).
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
הסר עור כסף מ tenderloins, משאיר שכבה דקה של שומן.
3
מברשת חזיר עם שמן זית, ומפזרים עם תיבול אידיוט.
מרכיבים שתצטרך
תיבול Jerkתיבול Jerk
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
4
חזיר גריל, מכוסה במכסה גריל, 10 עד 12 דקות בכל צד או עד מדחום בשר מוכנס בחלק העבה ביותר רושם 14
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
הסר מן הגריל, ולתת לעמוד 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
בינתיים, לחתוך גס 1 כוס אוכמניות. לזרוק יחד אוכמניות שלמות שנותרו, פירות יער קצוצים, ו 7 המרכיבים הבאים. פרוסת חזיר, ומגישים עם סלסה אוכמניות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
Dientes De AjoDientes De Ajo
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)

יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה

מלבק, פינו נואר וסנג ' ובזה הם הבחירה הראשונה שלי לטנדרלוין חזיר. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Sur de Los Andes Malbec. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.
Sur de los Andes Malbec
Sur de los Andes Malbec
מלבק עסיסי עם חומציות תוססת גיבוי הערות פטל, אוכמניות שזיף ארוגים עם טאנינים רכים לסיים spice-tinged. כל הענבים ממוינים פעמיים עם ההגעה ליקב. כל התסיסה מתרחשת באופן טבעי עם שמרים ילידים. תסיסה לוקח 20 ימים עם 2 ימים של השריה קרה, בטמפרטורות בין 24-27 צלזיוס כדי להשיג את המורכבות ביותר. לאחר מכן עובר היין תסיסה מלולקטית של 100% והוא מזדקן בחביות עץ אלון מבוגרות יותר.