טעים אמא קציץ בשר
גשו לסופר וקנו זיתים, חרדל, קטשופ ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה יהיה להיט בחג הליל כל הקדושים שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אמא טעימה, עוגיות מומיות טעימות, ו חזיר טעים מומיה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 177°. שמן קל צלחת אפייה 10 x 13 אינץ '(או 10 אינץ').
מערבבים את הבשר, ביצה, בצל, חלב, פירורי לחם, מלח ופלפל בקערה גדולה. לעצב את התערובת לתוך כיפה עגולה 10 אינץ ' ומניחים אותו בתבנית האפייה.
מערבבים את הקטשופ 1/3 כוס, 2 כפות סוכר חום, ו 2 כפות מוכן חרדל בקערה קטנה עד מעורבב.
מורחים את התערובת על קציץ הבשר.
להעביר את קציץ הבשר למתלה תיל ולתת לנוח במשך 20 דקות.
מבשלים את הפפרדלה על פי הוראות החבילה; לנקז ולשמור חם בזמן קציץ הבשר נח.
מערבבים את כל החומרים בסיר קטן. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב, עד מבעבע ועבה, על 3 דקות. תתחמם עד שתהיה מוכן להגיש.
הסר את קציץ הבשר מהמחבת ומניח על צלחת הגשה.
חתוך את כדור המוצרלה לשניים.
מניחים את קווצות הפסטה אחד אחרי השני על קציץ הבשר כדי להיראות כמו עטיפות של מומיה, מוסיפים את המוצרלה ושני זיתים לעיניים כפי שמוצג. הקיפו את קציץ הבשר עם יותר זיתים.
Reprinted with permission from Matthew Mead ' S Monster Book of Halloween by Matthew Mead, (C) August 2009, Time Inc Home Entertainment