קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות14
מגזין

טעים אמא קציץ בשר

טעים אמא קציץ בשר
גשו לסופר וקנו זיתים, חרדל, קטשופ ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה יהיה להיט בחג הליל כל הקדושים שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אמא טעימה, עוגיות מומיות טעימות, ו חזיר טעים מומיה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 177°. שמן קל צלחת אפייה 10 x 13 אינץ '(או 10 אינץ').
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מערבבים את הבשר, ביצה, בצל, חלב, פירורי לחם, מלח ופלפל בקערה גדולה. לעצב את התערובת לתוך כיפה עגולה 10 אינץ ' ומניחים אותו בתבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מערבבים את הקטשופ 1/3 כוס, 2 כפות סוכר חום, ו 2 כפות מוכן חרדל בקערה קטנה עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כָּתֵףכָּתֵף
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מורחים את התערובת על קציץ הבשר.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
5
אופים במשך 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
להעביר את קציץ הבשר למתלה תיל ולתת לנוח במשך 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
7
מבשלים את הפפרדלה על פי הוראות החבילה; לנקז ולשמור חם בזמן קציץ הבשר נח.
מרכיבים שתצטרך
PappardellePappardelle
1
מערבבים את כל החומרים בסיר קטן. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב, עד מבעבע ועבה, על 3 דקות. תתחמם עד שתהיה מוכן להגיש.
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
הסר את קציץ הבשר מהמחבת ומניח על צלחת הגשה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
חתוך את כדור המוצרלה לשניים.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
4
מניחים את קווצות הפסטה אחד אחרי השני על קציץ הבשר כדי להיראות כמו עטיפות של מומיה, מוסיפים את המוצרלה ושני זיתים לעיניים כפי שמוצג. הקיפו את קציץ הבשר עם יותר זיתים.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
5
מגישים עם הרוטב בצד.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
6
Reprinted with permission from Matthew Mead ' S Monster Book of Halloween by Matthew Mead, (C) August 2009, Time Inc Home Entertainment
מרכיבים שתצטרך
מידמיד