טעים חלבית פאגי בראוניז
בראוניז פרוסטד פאגי טעים הוא קינוח אמריקאי. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 7 גרם חלבון, 29 גרם שומן, ובסך הכל 389 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים.. 86 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. מתכון זה מכלמתכונים דורשים אגוזי מלך, ביצים, שוקולד אפייה ושמנת כבדה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 42%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון טעים חלבית פאגי בראוניז, פאדג'י פרוסטד בראוניז, ו בראוניז שוקולד מריר נקי ומזוהם.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית אפייה בגודל 13 על 9 אינץ'.
מניחים 8 אונקיות שוקולד אפייה עם 1 כוס חמאה בקערה חסינת מיקרוגל, ומיקרוגל גבוה עד שהשוקולד רך והחמאה נמסה, כ -2 דקות. מערבבים לערבב.
מניחים בקערה גדולה את הביצים, 3 כוסות הסוכר ו -1 כף תמצית וניל, ומקציפים במיקסר חשמלי במהירות גבוהה למשך 2 דקות. מנמיכים את מהירות המיקסר לנמוכה, ומקציפים פנימה את תערובת החמאה-שוקולד המומסת. מקציפים פנימה את הקמח עד לאיחוד פשוט (לא לערבב יתר על המידה), ומערבבים פנימה את אגוזי המלך הקצוצים.
מורחים את הבלילה בתבנית המוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם המוחדר למרכז יוצא עם פירורים מטושטשים, כ-35 דקות. מגניב במחבת לפני זיגוג.
להכנת זיגוג, שלבו 1 1/4 כוס סוכר עם השמנת הכבדה בסיר על אש בינונית, ובחשו עד שהסוכר נמס והתערובת מתחילה להתבשל, כ -3 דקות. מנמיכים את האש לנמוכה, ונותנים לתערובת להתבשל במשך 7 דקות מבלי לערבב.
מסירים את תערובת השמנת מהאש, ומערבבים פנימה 5 אונקיות שוקולד אפייה ו -1 / 2 כוס חמאה, תוך ערבוב להמסה ולמזג את השוקולד.
מוסיפים 1 כפית תמצית וניל; לטאטא עד חלקה.
מכניסים את הציפוי למקרר ומערבבים כל כמה דקות עד שהציפוי צונן וסמיך, כ-30 דקות. פרוסט את בראוניז מקורר, לחתוך לריבועים.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
בראוניז עובד ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
![נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי]()
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "