טעים! ירך חזיר עטוף בבייקון
טעים! ירך חזיר עטוף בבייקון עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. מתכון זה מספק 50 מנות. עם 122 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו נקניק חזיר מקסיקני chorizo, שן שום, בשר חזיר tenderloin, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו ירך חזיר מייפל עטוף בבייקון, ירך חזיר עטוף בבייקון עם דובדבנים, ו Porkapalooza של Nif (מותן חזיר עטוף בייקון) (מתכונים דומים).
הוראות
שלב שימורי אפרסק עם 1 או יותר דק חתוך צ ' יפוטלים ו 1 ציפורן כתוש גדול של שום. תניח בצד.
על קרש חיתוך, בשר חזיר פרפר tenderloin, ולחבוט עם מרכך בשר אפילו עובי.
מורחים גבינת שמנת פילדלפיה
מורחים את המרכז ומפזרים גבינה גרוסה על גבי.
גלגל את הפילה. באמצעות פרוסות בייקון, לעטוף tenderloin עד מכוסה. מאובטח עם קיסמים, במידת הצורך.
מניחים ירך עטוף בבייקון בברזל יצוק, או מחבת טיגון תחתית כבדה. מבשלים עד בייקון הוא השחמה מכל הצדדים.
הסר מחבת ומטגנים ולמקם בתבנית אפייה מרופדת בנייר כסף.
אופים במשך 25 דקות או עד tenderloin מגיע 160-165F, ציפוי עם זיגוג במהלך 5-10 הדקות האחרונות של אפייה.
הסר מהתנור ולתת מנוחה במשך 5-10 דקות לפני חיתוך.
צור בייקון מקורמל (יאם!): קוביות שארית בייקון לחתיכות קטנות עד בינוניות. באמצעות אותו מחבת ומטגנים, חום עד פריך.
מסננים את עודף בייקון טפטוף, משאיר מאחור 1 עד 2 כפות. במחבת, להוסיף כמה טחנות של פלפל טרי ו 1/3 או יותר כוסות של סוכר חום. מערבבים בייקון כדי מעיל עם תערובת סוכר. מבשלים על אש נמוכה עד מבעבע, להיזהר לא לשרוף!
עכשיו כשזיגוג הפילה שלך, מבושל ומקורר, ובייקון המקורמל שלך הושלם, הגיע הזמן להגיש. פורסים פילה, ומניחים על מגש יפה. מנה זו יכולה להיות מוכפלת בקלות או משולשת מה שהופך אותו מנה גדולה כדי לשרת את סגנון מזנון במסיבה הבאה שלך!