קושימומחה
מוכן ב7 שעות, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות35
מגזין

טקסס בריסקט

טקסס בריסקט
המתכון טקסס בריסקט מוכן בערך 7 שעות ו-15 דקות וזה בהחלט עצום ללא גלוטן, חלב חינם, ו ומתאים לאוהבי מזון יהודי. מנה אחת מכילה עד 48 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 410 קלוריות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה מושלם עבור חנוכה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. . אם יש לכם בשר בקר, רוטב סטייק, טעם עשן נוזלי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו מעושן, ספייס שפשף, טקסס בסגנון בריסקט על טקסס טוסט, טקסס בריסקט, ו טקסס בריסקט (מתכונים דומים).

הוראות

1
קו מחבת צלייה רדודה עם רדיד אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2
מניחים את חזה הבקר על נייר הכסף. מערבבים יחד את רוטב הסטייק, עשן נוזלי, וקטשופ.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סטייקרוטב סטייק
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
3
יוצקים חצי מהתערובת על חזה הבקר, ואז הופכים את הבשר, ושופכים רוטב על הצד השני. לעטוף בחוזקה בשכבה כפולה של רדיד אלומיניום. מקררים לפחות 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
4
מחממים התנור ל 250 מעלות F (120 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
תן לצלי לעמוד בטמפרטורת החדר בזמן שהתנור מתחמם כדי להוריד חלק מהקור.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
אופים במשך 6 או 7 שעות בתנור שחומם מראש. אתה יכול להשאיר אותו עוד יותר אם אתה הופך את התנור עד 200 מעלות F (95 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
הסר חזה מהתנור, ופרוס על פני התבואה. חזור למחבת הצלייה, ומגיש עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה