תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל כמהין שוקולד חושניות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 429 קלוריות. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 15 . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך קיצור, חמאה, שבבי שוקולד למחצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: חטיפי שוקולד טעימים ללא אפייה, בראוניז שוקולד טעימים עם גלידה ורוטב פטל, ו קרמל עסיסי עקף עוגת חטיף שוקולד.
הוראות
1
גיליון עוגיות קו עם נייר אלומיניום או קלף. בסיר 2 ליטר, להמיס 1 כוס של שבבי שוקולד על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן; להסיר מהחום. מערבבים בחמאה. מערבבים בקצפת וליקר. מקררים 10 עד 15 דקות, ערבוב לעתים קרובות, רק עד עבה מספיק כדי להחזיק צורה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%
אינסטנט פודינג לימון
(מקרטון)
גרוטאות טריות
גליל פירות
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץ
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
שרימפס מוקפץ
2
תערובת טיפה על ידי כפית חופנים על גיליון עוגיות. צורה לכדורים. (אם התערובת היא דביקה מדי, לקרר עד המשרד מספיק כדי לעצב.) להקפיא 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
3
בסיר 1-ליטר, קיצור חום ונותר 1 שבבי שוקולד כוס על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן, עד שוקולד נמס תערובת חלקה; להסיר מן החום. טובלים כמהין, אחד בכל פעם, לשוקולד. חזור אל גיליון עוגיות. מיד מפזרים אגוזים ומשמשים על חלק מהכמהין. לחמם תערובת טבילת שוקולד, במידת הצורך. להכניס למקרר כמהין כ -10 דקות או עד שהציפוי מוגדר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%
כוסות תמרים קצוצים (בערך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
רצועת קליפת לימון
גליל פירות
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
4
בסיר 1 ליטר, בר אפייה חום על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן, עד מותך.
מרכיבים שתצטרך
(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
5
טפטוף על חלק מהכמהין. להכניס למקרר רק עד סט. לאחסן במיכל אטום במקרר.
מרכיבים שתצטרך
כמהין
6
הסר כמהין מהמקרר כ -30 דקות לפני ההגשה; לשרת בטמפרטורת החדר.