טרגון-הליבוט קלוי עם חמאה חומה אגוזי לוז
הליבוט קלוי טרגון עם חמאה חומה אגוזי לוז עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, במנה זו יש: 370 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמן זית, פילה הליבוט, אגוזי לוז חלוקים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. מתכונים דומים: ההליבוט של לורה קלדר עם חמאה חומה, חומוס מרוסק עם זיתים וגזר כמון קלוי, הליבוט מצופה אגוזים עם אספרגוס קלוי, ו מרק פטריות מעל חמאה חומה הליבוט צרוב.
הוראות
מורחים אגוזי לוז בשכבה אחת על תבנית אפייה וטוסט, ערבוב מדי פעם, עד הזהב, 8-10 דקות. קוצצים גס; להפריש.
הפחת את טמפרטורת התנור ל-300°F. פזר ספריגים טרגון על תבנית אפייה גדולה.
מניחים הליבוט על גבי, טפטוף עם 2 כפות שמן, ואת העונה עם מלח ופלפל. צלי עד הליבוט הוא פשוט אטום במרכז, 20-30 דקות, בהתאם לעובי של דגים.
בינתיים, להמס חמאה בסיר קטן על חום בינוני גבוה. מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד קצף חמאה, ואז חומים (לא נותנים לו לשרוף), על 5 דקות.
הסר מהחום; תן לחמאה חומה להתקרר מעט. מערבבים במיץ לימון, אגוזי לוז, הנותרים 2 כפות שמן; העונה עם מלח ופלפל.
מגישים דגים עם רוטב חמאה חום אגוזי לוז וחצאי לימון.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Maysaran Arsheen פינו גרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
![Maysara Arsheen פינו גריס]()
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.