קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות20
מגזין

טרגון-הליבוט קלוי עם חמאה חומה אגוזי לוז

טרגון-הליבוט קלוי עם חמאה חומה אגוזי לוז
הליבוט קלוי טרגון עם חמאה חומה אגוזי לוז עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, במנה זו יש: 370 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמן זית, פילה הליבוט, אגוזי לוז חלוקים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. מתכונים דומים: ההליבוט של לורה קלדר עם חמאה חומה, חומוס מרוסק עם זיתים וגזר כמון קלוי, הליבוט מצופה אגוזים עם אספרגוס קלוי, ו מרק פטריות מעל חמאה חומה הליבוט צרוב.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מורחים אגוזי לוז בשכבה אחת על תבנית אפייה וטוסט, ערבוב מדי פעם, עד הזהב, 8-10 דקות. קוצצים גס; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
הפחת את טמפרטורת התנור ל-300°F. פזר ספריגים טרגון על תבנית אפייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץכל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
4
מניחים הליבוט על גבי, טפטוף עם 2 כפות שמן, ואת העונה עם מלח ופלפל. צלי עד הליבוט הוא פשוט אטום במרכז, 20-30 דקות, בהתאם לעובי של דגים.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
הליבוטהליבוט
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
5
בינתיים, להמס חמאה בסיר קטן על חום בינוני גבוה. מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד קצף חמאה, ואז חומים (לא נותנים לו לשרוף), על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
6
הסר מהחום; תן לחמאה חומה להתקרר מעט. מערבבים במיץ לימון, אגוזי לוז, הנותרים 2 כפות שמן; העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
7
מגישים דגים עם רוטב חמאה חום אגוזי לוז וחצאי לימון.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Maysaran Arsheen פינו גרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
Maysara Arsheen פינו גריס
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.