טרגון-סלמון מצופה הדרים
טרגון-סלמון מצופה הדר הוא pescatarian ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 385 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. לך לחנות ותביא לימון, פילה סלמון חתוך במרכז, שמן זית כתית מעולה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב היוגורט היווני אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ביסקוויטים יוגורט יווני כקינוח. מתכונים דומים: סלמון מצופה חרדל אפוי עם אספרגוס וטרגון, סלמון מצופה חרדל אפוי עם אספרגוס וטרגון, ו סלמון מצופה בפרמזן-הרב עם אורזו הדרים.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F. קו ג ' לי רול עם נייר כסף. מלימון, באח 1 כפית לקלף ולסחוט 3 כפות מיץ. מתפוזים, באח 1 1/2 כפיות לקלף; להפריש.
חותכים את הקליפה ואת התמרת הלבנה מתפוזים וזורקים.
חותכים תפוזים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'. סדר פרוסות תפוז, חופפים מעט, במרכז מוכן pan.In קערה גדולה, מערבבים יחד דיז ' ון, שמן, סוכר, מיץ לימון, ו 1/4 כפית מלח.
מוסיפים מלפפון וכרוב; לזרוק מעיל. הגדר aside.In קערה קטנה, מערבבים יחד קליפת לימון, קליפת תפוז, panko, בצל ירוק, טרגון, ו 1/4 כפית כל מלח ופלפל שחור טחון טרי.מסדרים סלמון על פרוסות תפוז, צד העור למטה; מורחים 1 כפית יוגורט על כל פילה. למעלה עם תערובת panko, הקשה בעדינות לדבוק.
אופים סלמון 10 עד 13 דקות או עד אטום ברחבי.
העברת פילה עם פרוסות תפוז ל 4 צלחות; מקשט עם עלי טרגון.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.