קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

טרגון-סלמון מצופה הדרים

טרגון-סלמון מצופה הדרים
טרגון-סלמון מצופה הדר הוא pescatarian ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 385 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. לך לחנות ותביא לימון, פילה סלמון חתוך במרכז, שמן זית כתית מעולה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב היוגורט היווני אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ביסקוויטים יוגורט יווני כקינוח. מתכונים דומים: סלמון מצופה חרדל אפוי עם אספרגוס וטרגון, סלמון מצופה חרדל אפוי עם אספרגוס וטרגון, ו סלמון מצופה בפרמזן-הרב עם אורזו הדרים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F. קו ג ' לי רול עם נייר כסף. מלימון, באח 1 כפית לקלף ולסחוט 3 כפות מיץ. מתפוזים, באח 1 1/2 כפיות לקלף; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
חותכים את הקליפה ואת התמרת הלבנה מתפוזים וזורקים.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
3
חותכים תפוזים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'. סדר פרוסות תפוז, חופפים מעט, במרכז מוכן pan.In קערה גדולה, מערבבים יחד דיז ' ון, שמן, סוכר, מיץ לימון, ו 1/4 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תפוזיםסוכריות תפוזים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים מלפפון וכרוב; לזרוק מעיל. הגדר aside.In קערה קטנה, מערבבים יחד קליפת לימון, קליפת תפוז, panko, בצל ירוק, טרגון, ו 1/4 כפית כל מלח ופלפל שחור טחון טרי.מסדרים סלמון על פרוסות תפוז, צד העור למטה; מורחים 1 כפית יוגורט על כל פילה. למעלה עם תערובת panko, הקשה בעדינות לדבוק.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
סוכריות תפוזיםסוכריות תפוזים
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
אגסי בארטלט או ד'אנג'ואגסי בארטלט או ד'אנג'ו
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
אופים סלמון 10 עד 13 דקות או עד אטום ברחבי.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
העברת פילה עם פרוסות תפוז ל 4 צלחות; מקשט עם עלי טרגון.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
סוכריות תפוזיםסוכריות תפוזים
7
מגישים עם תערובת כרוב.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.